Saç boyası sonrası saçların kurumasını önlemek için ne yapabilirsiniz? Bu durumu yaşayan var mı? Eğer bu durum ile karşılaşıyorsanız ne yaptığınız hakkında bilgilendirir misiniz?

Saç boyası sonrası saçların kurumasını önlemek için ne yapabilirsiniz? Bu durumu yaşayan var mı? Eğer bu durum ile karşılaşıyorsanız ne yaptığınız hakkında bilgilendirir misiniz?

Bu durumu çoğu kez yaşadım. Saçını boyamadan önce mutlaka yağ ile nemlemdir ve güzel bir şekilde bakım yap derim. Bu şekilde hem saçların zarar görmemiş olur hemde daha sağlıklı ve yanmayan saçlar elde etmiş olursun diye düşünüyorum ben. Saçlarının kuru olmasını önlemek için istersen saç boyasının içine yağ koy iyi gelir.
Boyanın içine saç kremi koymak daha az kurumasına neden olacaktır. Ayrıca boyamadan önce saçlarının iyice yağlanmış olmasına dikkat et. Bunu yapamıyorsan, boyamadan önce kullandığın bir yağı saçlarına uygula.
Cevap
3Cevap
vitamin kullanılmalı
Saç maskesi kesinlikle çok kuruydu iyi geldi. Saçları uçlarından kesmekte iyi geliyor. Yıkadıktan sonra kremlemekte
Pantene saç yağı hindistan cevizli olan mükkkk
Saç maskesi ve saç bakım kremi kullanıyorum.
Keratin serum al morfose iyi markaydi
Islatırım 😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?