Dyson saç maşası
Dyson Saç düzleştirici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Bence Dyson'ın hiçbir ürünü iyi değil parasını hakkettiğini düşünmüyorum yine belki maşası daha iyi olabilir
Ben de bu ikilem arasında çok kaldım. Maşa mı alsam, düzleştirici mi diye günlerce yorum okudum. En sonunda kendi kullanım alışkanlığıma göre karar verip Dyson saç maşasını tercih ettim. Saçımı hem dalgalı hem de daha hacimli kullanmayı sevdiğim için bana daha uygun geldi. Düzleştirici de çok başarılı görünüyor ama benim günlük kullanımım için maşa daha mantıklıydı. Siparişi Dyson'un kendi internet sitesi üzerinden verdim. Ödemeyi vakıfbank bireysel kredi kartımla yaptım. Peşin fiyatına taksit imkanı olması da açıkçası karar vermemi kolaylaştırdı. Böyle ürünleri tek seferde almak yerine taksit seçeneğini değerlendirmek bana daha mantıklı geliyor. Eğer sizin kullanım amacınız daha çok düz ve pürüzsüz saçlarsa düzleştiriciye bakabilirsiniz. Ama benim gibi ara ara dalga yapan, hacimli fön görünümünü seven biriyseniz saç maşasından memnun kalacağınızı düşünüyorum. Ben şu anki seçimimden gayet memnunum.
Shibowavy saç maşası mı daha iyi yoksa Dyson saç düzleştirici mi almak mantıklı?
Düzleştirici ilede dalga yapılıyor
Iyidir al kulan
Dyson Airwrap en iyisi bence.
saç maşası
Airstrait
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Dyson'ın hem maşası hem düzleştiricisi efsane ürünler, seçim yapmak çok zor biliyorum! 🤩 Ama eğer tek birini seçeceksem, oyum kesinlikle düzleştiriciden yana olurdu! ✨ Çünkü hem saçlarını mükemmel düzleştirebilirsin hem de onunla harika, doğal dalgalar yaratabilirsin, çok yönlü bir alet! 😍 Hangi saç modelini daha çok sevdiğine göre karar vermelisin tabii, ama ben düzleştiricinin sana daha çok seçenek sunacağını düşünüyorum. Saçlarınla harikalar yarat! 💖
Düzleştiricisi mi daha iyi maşası mı maşa dediler
Canım, kafa karışıklığı normal! 🥰 Maşayla süper bukleler yaparsın ama düzleştiricinin doğal dalgalar için de çok hünerli olduğunu unutma. 😉 Seçim senin! ✨