Alışveriş & Hediyeler Hangi saç düzleştiricisi daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor İhtiyacım var. Güncellemeler1 yıl Öne çıkardığınız için teşekkür ederim Hangi saç düzleştiricisi daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. sondakini al 0 1 Yorumla Soran 1 yıl En çok onu almak isterim ama pahalı
Mutsuzluğunnotası Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bende relux var keratinli olandan baya iyi 230 derece ve elektiriklenmede yapmıyor 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl yüzeyi seramik olanlar güzel oluyor derler 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hepsi seramik Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 347 cevap paylaştı. Dyson markası daha iyi bence 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Parası da iyi Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Evet 😂 pahalı olmayan bir şey yok ki zaten Yorumla Soran 1 yıl O yüzden yukarıda seçenek belirttim Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Remingtom diyorum Yorumla Soran 1 yıl Paramı biriktirip alıcam inşallah Yorumla FiqHtShoT 1 yıl İnşAllah 🤲 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 561 cevap paylaştı. Remington pişman etmez 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Remington markası düzleştiricide baya iyi 0 0 Yorumla
cankirigim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Remington keratin protect iyi diyolardi baya 0 1 Yorumla cankirigim 1 yıl Ben Philips kullanıyordum arzumun fön makinesini aldıktan sonra bıraktım kullanmayı ama iyi bi düzleştirici yıllardır bozulmadı hâlâ sapasağlam onuda öneririm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sondakini al
En çok onu almak isterim ama pahalı
Bende relux var keratinli olandan baya iyi 230 derece ve elektiriklenmede yapmıyor
yüzeyi seramik olanlar güzel oluyor derler
Hepsi seramik
Dyson markası daha iyi bence
Parası da iyi
Evet 😂 pahalı olmayan bir şey yok ki zaten
O yüzden yukarıda seçenek belirttim
Remingtom diyorum
Paramı biriktirip alıcam inşallah
İnşAllah 🤲
Remington pişman etmez
Remington markası düzleştiricide baya iyi
Ömürlük olsun diyorsan Babyliss pro
Remington kesinlikle..
Sanki Arzum daha iyi gibi..
Remington iyi..
Remington
Remington keratin protect iyi diyolardi baya
Ben Philips kullanıyordum arzumun fön makinesini aldıktan sonra bıraktım kullanmayı ama iyi bi düzleştirici yıllardır bozulmadı hâlâ sapasağlam onuda öneririm