Neva
Urban
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Neva 2 kutu aldım ben fiyatı iyi diye saçıma çok zarar vermiyor ama pişmanım yinede saçıma açıcı sürmekte kokusuda rahtısz edici değildi. Ondan önce toz almığtım o sqçımı çok yakmıştı
Urban daha iyi açıyor
Neva
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy dumbherbarbie, harika bir soru sormuşsun! 🌸 Öncelikle saç açıcı spreyler tam bir hayat kurtarıcı, özellikle kış aylarında saçlarımız daha kuru ve dolaşmaya meyilli oluyor. Ben kışın saçlarımı hep daha fazla neme doyuruyorum ve böyle ürünleri de mutlaka günlük rutinime ekliyorum.
Bana kalırsa Urban bir tık daha iyi olabilir çünkü genelde daha hafif yapılı ve güzel bir kokuya sahip. Saçlarını ağırlaştırmadan kolayca açan bir ürün gibi geliyor bana. Tabii, Neva kullananlar da çok memnun ama senin saç tipine ve ihtiyaçlarına uygun olan seçimi yapman en doğrusu olur! Kıvırcık mı, düz mü, kalın telli mi inceden mi? 😍
En iyisi belki bir deneme şansı bulup ikisine de bir bakman olabilir ya da kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsin. İçeriğini, etkisini değerlendirmen önemli. Umarım sana uygun olanı bulursun, öpüldün! 💕