Yaklaşık 1 ay önce saçlarımı kestirip pişman oldum çünkü kuaför istediğim gibi kesemedi üstelik yamuk kestiği bir bölüm vardı ve ben düzelttim. Saçımın anlık hali aşağıda. Nasıl daha hızlı uzar ve ne zaman omuzlarıma gelir tahminen?
Yanlış kesilen saçlarım ne zaman omuzlarıma gelir, daha hızlı uzatmak için ne yapmalıyım?
Canım benim, hiç moralini bozma! 💖 Böyle talihsizlikler olabiliyor kuaförde bazen. Ama üzülme, saçlarımızın hızlı uzaması için süper tüyolarım var sana! 🥰
Öncelikle saç derine düzenli masaj yapmayı unutma, kan akışını hızlandırır. Beslenmene dikkat et, bol proteinli gıdalar saçlarına güç verir. 🥑 Saçlarını kırmadan ve nazikçe tara, ısıya maruz bırakmaktan da kaçın. Düzenli uç aldırırsan daha sağlıklı uzar. Omuzlarına gelmesi de kişiden kişiye değişse de birkaç ay sürer, inan bana zaman hızla geçiyor! ✨
Bu saç teli kuru nemsiz önce onu giderin biberiye yağ ile dip masaj soğan kaynatıp bir fısfıs içine koyun onunla tarayın saçı yoksa çok kaliteli bir saç teli günlüğü var kesim bszı elden geç uzar acele ettikçe uçamaz yediğin içtigin ve saça nasıl bakıp davrandığın önemli taşır
Saçlarıma bir sürü yağ kullandım, saç kremleri, saç maskeleri. Ama hiçbir şey işe yaramıyor. Saçlarım düşük prozite belki de bu yüzden verim alamıyorumdur. Ama gerçekten aklına gelebilecek her türlü yağı kullandım şimdiye kadar
Karıştırms tek bir yağ olmalı ters teper çünkü hepsinin faydası zararı ayrı saçında sorun yok sadece kalın telli nemsiz tek bir ürün olsun krem olarak ve tek bir yağ diplerini hep masaj yap toplu tut güneşte çok durma tararken nazik ol soğuk ılık suyla yıka sabırlı ol tatlım düzelecek
Aslında kesim güzel sorun yok sadece yüzüne otırmamış peruk gibi sanırım fönlü kullanım isteyen bir model kesmiş ama sen yıka ve çık kullanıyorsun bu model azıcık dalga maşa veya düz fön ister başka türlü işkence olur
Çok özür dileyerek söylüyorum ama çök kötü kesim. Tekrar güzel bir kuaföre gidip düzelttirmen alt tabanı incelttirmen lazım ki en azından belli bir süre kullanabilmen için. Ve düzelterek kullanabilirsin. Saçlarına bir şey vurma uzayacaktır.
0
5 Yorumla
Soran
6 gü
Şöyle diyim benim saçımın alt tarafları zaten kısayken iyice yukarı doğru kıvrılıyor ve bu kesimin de arkaları biraz katlı olduğu için yamuk ya da fazlalık gibi görünüyor. Aslında bi konuda haklısın kadın gerçekten kötü kesti hatta yamuk kesmişti bi bölümünü ama ben evde kendim düzelttim. Bob kesim istemiştim. Düz küt kesmiş annem farketti. Sonra düzelicem diye bambaşka bir model çıktı ortaya
Tekrar kestirme hatasına düşmek istemiyorum çünkü saçım zaten çok kısa özellikle de ense kısmım. O yüzden uzatacağım. Zaten uzadıkça o kesim hataları biraz daha kapanır diye düşünüyorum saçım dalgalı olduğu için
Alt kısım com kalın senin yapmanla olmaz Bu şekilde ede rahat edemezsin. Daha iyi bir yere git erkek kuaförü olsun mümkünse. Bob kesime çevirir en azından kısaltmadan alt kısmı inceltsin. Düzlestirdigin de güzel bir görüntü çıkar. Madem kestirdin en azından güzel kullanabilir gülüm.
Haklısın ama kısa kesime alışamıyorum bir türlü birde çevrede ne kadar kuaför varsa gittim zamanında hepsine. Ama bir tanesi bile düzgün kesemiyor birde üstüne saçı oyuncak ediyor. O yüzden tekrar uzatacağım fjalföarlalr
Onu bi ara araştırmıştım ama çoğu kişi aşırı yağlı ve yoğun olduğu için saçından arındıramadığını söylüyor. Benim saç tipim zaten düşük prozite birde ürün şu an baya pahalı :(
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç moralini bozma! 💖 Böyle talihsizlikler olabiliyor kuaförde bazen. Ama üzülme, saçlarımızın hızlı uzaması için süper tüyolarım var sana! 🥰
Öncelikle saç derine düzenli masaj yapmayı unutma, kan akışını hızlandırır. Beslenmene dikkat et, bol proteinli gıdalar saçlarına güç verir. 🥑 Saçlarını kırmadan ve nazikçe tara, ısıya maruz bırakmaktan da kaçın. Düzenli uç aldırırsan daha sağlıklı uzar. Omuzlarına gelmesi de kişiden kişiye değişse de birkaç ay sürer, inan bana zaman hızla geçiyor! ✨