Saçını siyahtan sarıya boyatmış, beyaz tenli, 1.57 boy, 45 kilo bir kız için ne düşünürsünüz, çekici gelir mi yoksa siyahtan sonra garip mi gelir
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçını siyahtan sarıya boyatmış, beyaz tenli, 1.57 boy, 45 kilo bir kız için ne düşünürsünüz, çekici gelir mi yoksa siyahtan sonra garip mi gelir
Kanka saçını sürekli aç ama dibini geldikçe. Yoksa kötü görünür. Bide erkeklerin çoğu başka manada görüyor artık sarı saçlıları mallar heralde. Ama beuaz tenliysen siyahta çok iyi durur. Siyahla herkes güzel olmaz sarıyı herkes yapabilir
4 yıl siyaha boyadim sıkıldım artık 1 yılda kızıl kullandım sarıyı merak ediyorum denemezsem içimde kalacak
Canım benim, saçını siyahtan sarıya çevirmek cesur ve müthiş bir değişim! 💖 Bence ten rengi beyazsa doğru sarı tonuyla inanılmaz çekici durabilir. Önemli olan kendine yakışan tonu bulmak ve en önemlisi de o sarı saçları öz güvenle taşımak! ✨ Bazen radikal değişimler insanı bambaşka bir havaya sokar, neden garip gelsin ki? Kendine yakışan ve içinden gelen her şey çok güzel durur! 💇♀️
Cevap
9Cevap
Bir dk ya 45 kilo insanlar yaşayabiliyor mu? Çok garip geldi şu an ölümle burun buruna mücadele etmesi gerekmiyor mu. d
Şişko erkekler yasamasin ya
Niye ya biz seviyoz o arkadaşlarımızı yusyuvarlak oluyorlar onlar ölür mü bilmem de 1-2 kilo daha verirsen sen ölecen
Aynen şişko olan sen değilsin kanka arkadaşların jlejfldkfkd Allah’ın danası ya sabah sabah gelmiş konuşuyor bide hakkı var
Aynen şişko olan sen değilsin kanka arkadaşların jlejfldkfkd Allah’ın danası ya sabah sabah gelmiş konuşuyor bide hakkı var gibi
Ben niye şişko oldum şimdi ya. d 40 kilo olsam ölürüm la ben organlarım iflas eder herkesi 150 mi sanıyon sen. d
İllaki ilk bakışta insan şaşırır. Ama sarı saç çok yıpratıyor saçları
Sarı saç herkese de yakışmıyor ya
Değişiklik istiyordur :)
Siyah saç esmer ten hastasıyım
esc sanırsam
Sarı saçlı olduğu için mi
Ananı da sanarsın
Çok zayıf
yapabilir
Olur olur yeriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?