Kızıl renk uzun, hafif dalgalı saçlarım var, normal şekilde uzuyor ama çok dökülüyor. Saç özelliğime bakınca önerebileceğiniz bir şampuan var mı?
22 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Saç dökülmesine karşı en iyi şampuan bence revox şampuan. Uzamasını sağlıyor dökülmesini önlüyor
Aşkım benimde saçlarım bakır ve dalgalı bir ara çok dökülüyordu bir sürü şampuan denedim ama geçmedi saçın büyük ihtimalle boya yüzünden dökülüyor streste olabilir ben şampuanıma biberiye yağı döktüm etkili oluyor kesinlikle banyoda saç bakımı yapmalısın saç peelingide yap haftada 1 gün iyi geliyor saça
Çok boyama saçlarını muhtemelen dip yağın azalmıştır birde vitaminlere baktır sen
Şampuan saç dükülmesini çok durdurmaz
Profesyonel markalar
Eczacılara sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, saç dökülmesi gerçekten can sıkıcı olabiliyor ama hiç dert etme, çözüm her zaman var! ❤️ Senin gibi kızıl ve uzun saçlara sahip olmak harika bir şey, ona süper bakmalısın. ✨ Öncelikle, saç dökülmesine karşı özel olarak geliştirilmiş şampuanlara odaklanmanı öneririm. Özellikle saç köklerini besleyip güçlendiren, biotin veya kafein gibi içerikleri olan ürünler harikalar yaratıyor! Bitkisel içerikli olanlar da saçına çok iyi gelir. Bir de, renkli saçlar için olanlardan seçersen rengini korumuş olursun, mis gibi! 💖