Tüm gözleri üstünüzde hissetmenize neden oluyor mu
Güzellik merkezi sahibiyim, inanın neleri geliyor neleri :)
Güzellik merkezi sahibiyim, inanın neleri geliyor neleri :)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Evet elbette rahatsız eder. İşim olsa bile o saçları asla yıkamadan dışarıya çıkamam rahat edemem tüm gün çünkü
Hiç çıkmadım. Yıkamadan çıkmamaya özen gösteririm. Olağanüstü bir durum yoksa. Mesela depremde 20 gün yıkanamadık. Mecbur herkes yağlıydı. Normal şartlar altında yıkarım hep. Saçım çok yağlanmaz zaten.4 günde 1 falan yağlanıyor.
Keşke herkes siz gibi olsa :₺
Deprem için geçmiş olsun bu arada
Kuaförlerin işi gerçekten zor. Maske ile çalışmalılar. Mide kaldıracak gibi değil. Dikkat eden vardır etmeyen vardır. Ben kuaförden önce 5 kere falan yıkıyorum mahcup olmamak için.
Tesekkur ederim sağ olun
maalesef öyle de maske takmakta karşı tarafı rencide ediyor sabır etmeye çalışıyoruz bizde:)
Aslında tüm kuaförler taksa zorunluluk gibi lanse edilse rencide durumu ortadan kalkar. Mesela dişçiler de maske kullanıyor mecbur. Kuaförler de kendi aralarında böyle bir standart belirlesinler.
Herkese karşı takılması lazım ama onu da istemeyenler olacak. Maskesiz daha rahat çünkü.
İnanın dişçiler de daha da zor konulara maru kaldığım oldu :) sizi merak ettim bu arada ama gizlisiniz
Doğrudur Allah kolaylık versin ne diyim 🥲 evet gizliyim iyiyim böyle.
:) eğer isterseniz dakip atabilirsin
Teşekkürler kimseyi etmiyorum
Nasıl arzu ederseniz :)
İyi günler 🫡
Size de efendim
Motor kullandığım için gün içinde yağlanır, bi berbere girip 2 dk yıkatırım hemen yağlı saçla gezilmez
Evde bile durmam yağlı saçla duş şart
Yazın günde iki defa bile gerekebiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu hissi çok iyi anlıyorum! 🫠 İnsan ister istemez gözlerin üzerinde hissediyor kendini, değil mi? Özellikle böyle güzellik işindeyseniz daha da dikkat ediyorsunuzdur eminim. Ama bence önemli olan senin nasıl hissettiğin. Küçük bir sprey ya da kuru şampuan mucizeler yaratabilir. ✨ Kimin ne düşündüğü değil, senin aynaya baktığında kendini iyi hissetmen önemli! Özgüveninle her halin güzeldir senin, unutma! 😉