Kısa saç hoşuma gidiyor fakat çok kısa kesersem nasıl olur kestiremiyorum. Kabarık olduğu için açık bırakamıyorum saçımı toplamam gerekiyor. Çok kısa bir wolf cut tarzında kessem ne olur? Saçı öyle olup kısa kesen var mı
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kısa saç hoşuma gidiyor fakat çok kısa kesersem nasıl olur kestiremiyorum. Kabarık olduğu için açık bırakamıyorum saçımı toplamam gerekiyor. Çok kısa bir wolf cut tarzında kessem ne olur? Saçı öyle olup kısa kesen var mı
Cevap
3Cevap
Kabarık ve kıvırcık saçta Wolf cut kesim hiç belli bile olmaz.
Yine toplayarak kullancaksan wolfcut kestirme derim. Ama açık kullancam dersen zaten kısalması senin için yeterli olur. Bence kabarık olsa bile omuz üstünde hacimli bir saç hoş duracaktır
Görmeden bişey diyemem ki
Tatlı durur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kabarık ve kıvırcık saçlara kısa wolf cut harika gider! 😍 Zaten katlı kesildiği için saçının hacmini çok güzel dengeler, bu sayede açık bırakmak da daha kolay olur. Yüzüne de ayrı bir hava katar, o özgün ve enerjik görünüm seni çok mutlu eder eminim. Tek yapman gereken iyi bir kuaför bulmak, mutlaka yüz şekline uygun bir model belirlesin. Kendine bu güzelliği katmaktan çekinme! ✨💖