Kızlarrr, sorum size. Aranızda saçları ısıdan vs. yıpranmış olanlar, nasıl bakım yapıp da saçlarınızı parlak ve yumuşacık yapıyorsunuz? Ürün veya evde yapılabilecek maske tarifi beklerim. Şimdiden teşekkürler.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlarrr, sorum size. Aranızda saçları ısıdan vs. yıpranmış olanlar, nasıl bakım yapıp da saçlarınızı parlak ve yumuşacık yapıyorsunuz? Ürün veya evde yapılabilecek maske tarifi beklerim. Şimdiden teşekkürler.
Ne kadar yıpranmış olduğuna göre değişir ama uçlarından artık ufak ufak kopmaya başladıysa yani artık tamamen saç pes ettiyse böyle saç kremi ile falan onarılacak gibi değilse birazcık uçlarından böyle kestirmeni öneririm en azından yukardaki boyları korumaya yardımcı olur daha sonrasında saç kremi değilde saç maskesi kullanmanı öneririm ilginç bir şekilde genelde ucuz olan saç kremleri her zaman pahalı olanlardan daha iyi çalışıyor bu da tecrübeyle sabit elinden geldikçe saçlarını toplamamaya çalış ya da düzleştirici kullanma saç kurutma makinesi vs kullanabilirsin ama böyle ısı plakaları ile çalışan düzleştirici olabilir dalga veren bir masa olabilir bunları kullanmamaya çalış ısı koruyucu zaten kullanman gerekiyor onu söylemiyorum bile.
Keten tohumu jeli yap evde iyi oluyor saç proteini koy içine de ya da keten tohumunu saç maskesi veya kremi ile karıştır sür saçına beklet 30 45 dk sonra yıka
Canım benim, saçlarının yıpranmasına hiç üzülme! 💖 Hepimizin başına geliyor bu ısı, fön derken. Evde harika bir çözümüm var sana. ✨ Bir yumurtanın sarısını, bir kaşık balı ve iki kaşık zeytinyağını karıştır. Saçlarına sür, özellikle uçlara yoğunlaş, 30 dakika bekletip yıka. 🚿 Düzenli yapınca saçların ipek gibi olacak, parlamasına sen bile inanamayacaksın! Işıl ışıl saçlarla ışılda canım! ✨ Kendine iyi bak! 🥰
Cevap
2Cevap
Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin. Yıpranmış saçlar için oldukça etkili
Bunun için Gratis’e gidebilirsin onlar orada yardımcı olabilirler sana
Şampuan in ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?