Saçlarıma maske uygulamayı çok seviyorum ama her zaman kendim hazırlayacak kadar vaktim olmuyor. Bu yüzden daha pratik ama etkili bir maske önerebilir misiniz?
Yıpranmış Saçlar için Saç Maskesi Öneriniz Var mı?

Sanırım saç maskesi yapmak saç bakım rutinimin en sevdiğim kısmı. Hele bir de hazır maskeler yok mu, ba-yı-lı-yo-rum.😍 Ama tabii ki her hazır maskenin de saçlara iyi gelmediğini anlayacak kadar çok maske denediğimi söyleyebilirim. Bugün ise size uzun zamandır kullandığım ve denediğim ilk günden bile favorilerim arasına girmeyi başaran bir seriden bahsedeceğim.
Bu zamana kadar denediğim yıpranmış saçlar için saç maskesi seçenekleri arasından en iyisini duymaya hazır mısınız? Hemeen başlıyorum anlatmaya!🤩
Eğer "Saç maskesi ne işe yarar?" sorusunun cevabını henüz bilmiyorsanız, saç maskelerinin saçlarınızın daha güçlü, parlak, canlı, hacimli gözükmesini sağlayan, saçlarınızı onaran ve saç bakım rutininin en önemli adımı olan saç bakım ürünüdür. Bu yüzden saçlarınıza düzenli olarak mutlaka maske uygulamanızı öneriyorum.
Açıkçası saçlarına farklı maskeler uygulamayı seven biriydim. Taaa ki Elidor Süper Saç Bakım Maskeleri ile tanışana kadar. 3 bakım maskesini de denediğim günden beri o kadar fazla kullanıyorum ki hazır böyle bi soruya denk gelmişken size de anlatmak istedim.❤️
Formülündeki Hindistan cevizi yağının etkisiyle daha güçlü saçlara sahip olmanızı sağlayan Elidor Doğanın Enerjisi Hindistan Cevizi Yağı Güçlü Saçlar Süper Saç Bakım Maskesi'ni banyoya girmeden önce saçlarınıza uygulayıp 5 dakika bekletmeniz yeterli.🌸
Elidor By Elvin Levinler Serisi'nin saçlarımızı hayalimizdeki hacime kavuşturduğunu duymayan kalmamıştır herhalde.😍 Uzun bir süre kullandığım bu serinin en sevdiğim ürünü tabii ki formülündeki nar çekirdeği yağının saçlarımı baştan yaratmasını sağlayan Elidor By Elvin Levinler Nar Çekirdeği Yağı Gün Boyu Hacimli Saçlar Süper Saç Bakım Maskesi.❤️
Üzüm çekirdeği yağının en etkili saç hatta cilt bakım yağlarından biri olduğunu biliyor muydunuz? Elidor Doğanın Enerjisi Gür Saçlar Süper Saç Bakım Maskesi, formülündeki avokado ve üzüm çekirdeği yağı sayesinde saçlarınızın hem daha gür hem de daha güçlü olmasını sağlıyor.🍇
Size de bu maskeleri kullandıktan sonra sadece saçlarınızın keyfini çıkarmak kalıyor.🤩
Görüş
3Görüş
Yıpranmış saçlara ne iyi gelir diyenler için ilk akla gelen "zeytinyağı" doğal bir saç bakım ürünü. Özellikle kuru saçlardan şikayetçiyseniz ve bakım yapmak için fazla zamanınız yoksa zeytinyağı tam da size göre bence.
Malzemeler:
Hazırlanışı:
Bir kase içerisinde yeteri kadar zeytinyağını saç diplerinizden saç uçlarınıza kadar masaj yaparak uygulayın.
Daha sonra saçlarınızı bir havlu ya da bone ile kapatın ve 1 saat kadar beklettikten sonra saçlarınızı yıkayın.
Not: Bu maskeyi aynı zamanda yumurta ile de kullanabilirsiniz.
Bir kasede 1 yumurtayı ve 2 yemek kaşığı zeytinyağını karıştırın.
Karışımı aynı şekilde saçlarınıza masaj yaparak uygulayın ve bekletin.
Yumurta kokusunun tamamen giderilmesi için saçlarınızı iyice durulamaya özen gösterin.
Şimdi sana yıpranmış saçlar için pratik ve doğal bir formülden bahsedeyim. Çok pratik yapman gereken sadece söylediğim yağları karıştırıp saç diplerinden uclarına doğru uygulaman. Hindistan cevizi yağı, çam terebentin, çörek otu yağı, saç bakım yağı, tatlı badem yağı, argan yağı, zeytin yağı, gliserin, kantaron yağı, lavanta yağı gibi doğal bakım yağlarını yıpranmış saçların için kullanabilirsin. Daha fazla bilgi için profilimdeki bencelere göz atabilirsin. Umarım faydalı olmuştur.
Yıpranmış kısmın düzelmesi imkansız, saç canlı bir varlık değil. Ama yıpranmamış kısmı koruyabilirsen bu çok daha etkili olacaktır. Öncesinde yıpranan kısmı kestirmeni öneririm
Biri bir öneri yazacakta bende faydalanacak diye pusudayim 🤣🤣 aynı dertten muzdaribim
hindistan cevizi yağı denemelisin kesinliklikle, uzun süre yağı saçında tuttuktan sonra su değdirmeden şampuanla yıkayıp sonra duruladığında yumuşacık oluyor
Arap sabunu en mantıklısı
En İyi Görüş