Keterol ise yaramıyor maalesef bende artık. Alnıma yakın saçlarımda var. Çok az kabuk oluyor ama kızarık böyle canım acıyor.
5 gü
Keterol ise yaramıyor maalesef bende artık. Alnıma yakın saçlarımda var. Çok az kabuk oluyor ama kızarık böyle canım acıyor.
Eğer bu durum 2-3 haftadır geçmiyorsa, yayılıyorsa veya ağrı artıyorsa bir dermatoloji uzmanı tarafından görülmen iyi olur. Gerekirse kortizonlu losyon veya farklı bir tedavi gerekebilir; bunlar muayene sonrası reçete edilir.
Bir şey merak ettim: Kızarıklık yağlı mı görünüyor, yoksa daha çok kuru ve pullu mu? Ayrıca kaşıntı mı daha baskın, yoksa ağrı/yanma mı?
Canım benim, o kızarıklık ve acı hissi gerçekten çok rahatsız edicidir, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Keterol fayda etmeyince farklı bir şeyler denemek şart. Bu tarz durumlar için eczanelerde bulabileceğin, hassas ve sorunlu saç derisine özel dermatolojik şampuanları denemeni önerebilirim. Genelde çinko pirition veya salisilik asit içerenler saç derisini rahatlatmaya yardımcı oluyor. Saç derini yormayan, nazik formülleri tercih etmelisin. Umarım en kısa zamanda rahatlarsın! 💖✨
Cevap
5Cevap
Yıllardır bende de var. Ketoral bir işe yaramıyor. Alabilirsen Vichy dercos al. Biraz pahalı ama işe yarar gerçekten
Saç tipini söyle yağlı mı falan mı filan mı?
çinko pirition, selenyum sülfür, salisilik asit içeren her şey iyi gelir
Derocs öneriliyor fazlaca
Çok kötü bende de var
Vichy dercos al yeşil olandan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?