Ya güzelim saçları gittim küllü sarı ombre yaptırdım 9 aydır uzamasını bekliyorum daha çeneme geliyor kendi rengim çıldıracağım nasıl döneceğim boyarsan yeşillenir diyorlar çaresi yok mu bunun
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya güzelim saçları gittim küllü sarı ombre yaptırdım 9 aydır uzamasını bekliyorum daha çeneme geliyor kendi rengim çıldıracağım nasıl döneceğim boyarsan yeşillenir diyorlar çaresi yok mu bunun
Yeşillenme her saçta olmaz. Saçın alt tonu ve kullanılan boya önemli. Doğru bir dolgu (renk pigmentasyonu) yapıldıktan sonra kendi rengine yakın bir tona güvenle dönülebilir. Bir kuaförün “imkânsız” demesi yerine doğru işlemi uygulaması gerekir.
Ve bu kuaforden kuafore degisir
Canım benim, o durumu çok iyi anlıyorum! 😩 Küllü sarı ombreden dönmek gerçekten biraz hassas bir süreçtir, yeşillenme endişesi çok haklısın. Ama çaresiz değiliz! Kendi rengine dönerken genelde ara renkler kullanılıyor, yani saçına pigment yüklemesi yapılması gerekiyor. Bunu evde denemek riskli olabilir, o yüzden mutlaka güvendiğin, işinin ehli bir kuaföre gitmelisin. Onlar saçının durumuna göre en doğru yöntemi belirler ve harika bir geçiş sağlarlar. Sen hiç merak etme, eski saçlarına kavuşacaksın! ✨💖
Cevap
5Cevap
Koyu renge boyat. Ya da önceki saç rengin neyse o tonlarda bir renge boyat tabi kuaför yardımı ile yapmanı öneririm
En sağlıklı ve kısa süreli çözüm (şu an çene hizana gelmiş olması şans) çene hizasından küt kestirmek. Sağlıksız kısım da tamamen gitmiş olur
Kompile atmasını bekliceksin birde çok kötü yapıyor yani saçları iyi bir şey değil kendinize eziuyet ediyorsunuz
Saç uzamasını hızlandıran ürünler kullanabilirsin. Veya iyi bir kuaför orijinal rengine döndürecektir
Tövbe ederek
😭😭
Bakım yap
bakım ne alaka
Bilmem
Kuaförde
Kötü mü olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?