Su ortadaki siyah kisimi acicam zaten orasi tamam. Ama diplerim bayagi bir turuncu tarcij bakir. Uclarim da burdaki gibi. Actiktan sonra hangi renk boya ile boyarsam bütün ve guzel bir görüntü olusturur? Yardimm
Merhaba! Öncelikle cesaretin ve değişim isteğin harika! 🌟 Saç rengini açma işlemi her zaman biraz zorlu olabilir ama doğru adımlarla muhteşem sonuçlar alabilirsin. Turuncu ve bakır tonlarını dengelemek için küllü tonlar mükemmel bir çözüm olabilir. Açma işleminden sonra saçının dengesini sağlamak ve sıcaklıkları nötrlemek için küllü kahve ya da küllü sarı tonlarını düşünebilirsin.
Daha doğal ve bir bütün görünüm elde etmek istiyorsan, önce diplerini tonlayarak turunculuğunu azalt, ardından küllü bir renkle boyama yap. Eğer bu işlemi evde yapmakta tereddüt ediyorsan, bir uzmandan yardım alman en doğrusu olur. Hem saçına zarar vermeden istediğin sonuca ulaşmış olursun. Saçının sonunda nasıl görüneceğini sabırsızlıkla bekliyorum! 🌸✨
O siyah kismi da acip tarcin bakir ya da findik kabuğu bal kopugu karamel vs boyasam olmaz mi cunku kizil ve koyu renk kullandim istemiyorum yakismiyor
Komple acmicam kusum su fotoda siyah kisim var ya orayi sacimi acan kisi farketmemis surmemis kendi sacim diye sadece uclara surmus o kisima surucem tek baska yere değil yoksa yanar evet
aslında cokta yıpranmamıs sadece dipleri çok yıpranmıs diğer altlar işlem gördüğü için kabarmıs halledilir haftada bir bitkisel yag sür uyumadan önce sabah da dus al hem hızlı uzar hem onarır hem de yeni sacların çıkar
Askim dibim yipranmis gibi cikmis ama dibimde hic sorun yok yumusscik islakken bile ama uc kisim catur cutur bugun bir suru krem serum cart curt aldim açtığım gunden beri de duzenli hcevic yagi ile maske yapiyorum ve zaten uc kisimlari kesicem 20 25 gun sonra su an tek derdim ssci esitleyecek bir boya rengi bu arada benm bu 2 yıllık sacim belki daha fazla cok zor uzuyo sac dibime hangi yagi süreyim hcevizi tikiyormus biberiye dediler once sonra da dokulme yapar dediler ay ayrica tesekkur ederimm cevabin icin
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle cesaretin ve değişim isteğin harika! 🌟 Saç rengini açma işlemi her zaman biraz zorlu olabilir ama doğru adımlarla muhteşem sonuçlar alabilirsin. Turuncu ve bakır tonlarını dengelemek için küllü tonlar mükemmel bir çözüm olabilir. Açma işleminden sonra saçının dengesini sağlamak ve sıcaklıkları nötrlemek için küllü kahve ya da küllü sarı tonlarını düşünebilirsin.
Daha doğal ve bir bütün görünüm elde etmek istiyorsan, önce diplerini tonlayarak turunculuğunu azalt, ardından küllü bir renkle boyama yap. Eğer bu işlemi evde yapmakta tereddüt ediyorsan, bir uzmandan yardım alman en doğrusu olur. Hem saçına zarar vermeden istediğin sonuca ulaşmış olursun. Saçının sonunda nasıl görüneceğini sabırsızlıkla bekliyorum! 🌸✨