+1 yılÖncelikle dahiliyeye gitmelisin tahlillerini yaptırmalısın demir eksikliğin ya da hormonal eksiklikler varsa tedavi olmalısın. hemen beta glukan takviyesi ne başlamalısın (arowell isimli betaglukan takviyesi önerilen bir takviyedir) mecitefendinin kuru yıpranmış saçlar için şampuan saç bakım yağı ve saç maskesi üçlü olarak satılıyor ilk yıkamada döküyor ikincide yarı yarıya iniyor dökülme sonrakiler de sıfır dökülme ama ağızdan takviye şart demir eksikliği varsa mutlaka ilaç almalısın düzenli beslen protein ağırlıklı bol su iç. saçını hergün yıkama yıyacağın zamanda o şampuanla ne kadar yağlı olursa olsun bir kere yıka ve 2-3 dakika beklet saçında. sçonı bambu tarakla tara komple bambu olacak aklına geldikçe tara şimdilik bunlar hatırlarsam yazarım yine
23 Yorumla- +1 yıl
Üşenmeden yazmışsınız çok teşekkür ediyorum. Bu sayede su içmeyi azalttığımi da anladım.
- +1 yıl
Ne demek bir başka arkadaşada yazmıştım birebir aynısını yazdım elimden geldiğince her zaman
- +1 yıl
Su hayattır 😉👍🏻
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçen ay elimi bir attım saçıma kız sandım ki kafamda saç kalmadı sjsj mevsimsel olarak dökülüyordur normal
133 Yorumla- +1 yıl
Bahara girdiğimden beridir dökülüyor tamda bahara doğru saçımı kestim bende kesmekten kaynaklı sandım😂
Cevap sahibi+1 yılKestikten sonra dökülmez çünkü kırıklar falan gidiyor saç canlanıyor daha. Sana tavsiyem saçlarını duşta tara daha az dökülür ör genelde bir aya düzelir 😂
- +1 yıl
Eskiden örerdim şimdi hep salıyorum öyle yapmayı deneyeyim bari birbirine girmesini önlerim.
Cevap sahibi+1 yılToka falan kırıyor bak benim favorim topuzdur ama açınca diyorlar ki saçını mi yoldun sen sinir ediyorlar 😂
- +1 yıl
Bunlardan kullanıyorum ben yıllardır. 😂
www.kumbaraavm.com/.../...stik-Toka-Sac-T-f9ce.jpg
Cevap sahibi+1 yılBen bunlardan kızıma takıyorum rengarenk beni sıkıyor bunlar saçında asla toka tutmaz o da kaşla göz arası toka yok yeminle evde toka kitligi var 😂
Cevap sahibi+1 yıl
Benim favori tokam 😂 - +1 yıl
😂😂 güldürdün.
Sağlık dilerim kızına uzun ömürler 🙏 aramızda 1 yaş var anne de olmuşsun.
Cevap sahibi+1 yılAmin Allah sana da nasip etsin 😊
- +1 yıl
Banami kim beni ne yapsın 😂😂😂 beni seveni dönüp de sevemeyen ben bir 19 sene daha evde kalırım.
- +1 yıl
Banami kim beni ne yapsın 😂😂😂 beni seveni dönüp de sevemeyen ben bir 19 sene daha evde kalırım.
Cevap sahibi+1 yılKız sadece onun sevmesi önemli değil ki seninde sevmen mühim 😂
- +1 yıl
Sevmiyorum sevemiyorum Sevmiyorum sevemiyorum 😂🔫
Cevap sahibi+1 yılSevmezsen ölmüyosun korkma sjsj ben sevdim de noldu 😊
- +1 yıl
Evlenen kimse evliliği tavsiye etmiyor 😂😂 yanlış görmüyorum yani dimi
Cevap sahibi+1 yılBunu özetleyen güzel bir atasözü var ama buraya yazamam 😂 bu karşındaki kişiye kalmış bir durum aslında genelleme doğru değil
- +1 yıl
Haklısın ama genelleme muhakkak yapılmalı 😂 satış temsilcisiyim günde kaç evli insan görüyorum
Cevap sahibi+1 yılİyice korkmasın gözün diye öyle dedim ne diyim evlenmek bir nevi ölümdür mu 😂😂
- +1 yıl
Bana göre öyle 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen birde bana sor senin tuzun kuru 😊
- +1 yıl
Kaç yıldır evlisin :)
Cevap sahibi+1 yılArtık değilim o dönemleri kasteddim 😊
- +1 yıl
Öyle mi :) umarım herşeyin hayırlısı olur ya
Cevap sahibi+1 yılAynn şu an baska şey üzüyor beni canım onlar geçti gitti :)
- +1 yıl
Bu yaşta takma hiçbirşey için de değmez herssy yerine gelir
Cevap sahibi+1 yılKuzum şimdi herkes usttekilri bilmrsn diye gizlendim yanlış anlama :) yok kanka benim ask meşk değil geçmez ama yine de teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim yok iyi yapmışsın okuyan da kim olduğunu görmesin boşver burada da boş beleş insan dolu zaten 😘
Cevap sahibi+1 yılAynen :) sen biliyorsun zaten beni gördün bir dert sıkıntı keder adresi biliyorsun bir gün fal bakalım sjsjsj
- +1 yıl
Onlara da inanmiyorum ki son 3 yıldır çok şeyden sarsıldım :) ne yapsam bilemedim artık akışına bıraktım.
Cevap sahibi+1 yılKız nolcaz biz sjsj senin neyin var sende gizlen dicem ama olmuyor demi sjs
- +1 yıl
Yok ben gizli butonu kullanıyorum hiç 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBende kullanmadım ilk kez kullandım normalde sorulunca cevap vermiyorum sana yazdım ondan :)
- +1 yıl
Konu sactan nereye geldi 😂 iyi yapmışsın boşver
+1 yılBak dinle beni 🙃 bende aşırı kepek ve dökülme vardı neyi kullanırsam kullanayım fayda etmiyordu en son cildiyeye gittim bana medikal şampuan ve bir damla verdi 2 hafta da tamamen bu sorunu ortadan kaldırdı. Yani sana diyorum ki cildiyeye git 1 saatini alır o yazar zaten de damla iste ve medikal şampuan normal şanpuanların hiç birini kullanma hepsi de döker
21 Yorumla- +1 yıl
Bunu ciddeye alıp gideceğim teşekkür ediyorum.
+1 yılBahsettiğim gibi B vitamini eksikliğinden dolayı bir ara çok döküldü. Sen doktora hâlâ gitmedin mi kanka ya?
11 Yorumla- +1 yıl
Işten güçten vakit var mı desene knk 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ya saç kremleri kullanma bana kalırsa 1 2 hafta sadece saf beyaz sabun kullan ama iyi durulama yapman gerek çünkü kepek yapma şansı var ona göre eğer 2 hafta içinde etki göstermezse dökülmede biobsin serum şampuanlar var saç dökülmesine karşı onu kullan ha ben bunlarla uğraşamam dersen de direk doktora git cildiyeciye ama güzel kontrol eden birisi olsun saç analizi çok önemli eğer adam akıllı yapmazsa verdiği şeyler bile etki göstermez 😃☺️
10 YorumlaDahiliyeye gidip kan değerlerine baktırmanı tavsiye ederim. Benimde yaklaşık iki yıldır saçlarım çok dökülüyor eskiye oranla baya baya seyreldi. Cildiyeye gittim şampuan vs yazdı ama sadece bir hafta etkili oldu. Kan değerlerime baktırınca b12 ve demir eksikliğimin olduğunu, saçlarımın bu yüzden döküldüğünü söyledi doktor. İlaç kullanıyorum umarım en kısa zamanda biter.
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde dokuluyor valla caresini bulamadim ama vitamin eksikliginden kesin bende var cunku ilac kullandim hala gecmedi
13 Yorumla- +1 yıl
Kesin b12 benim kirpiklerim de azaldı 😑
- +1 yıl
D vitamini ve b12 doker ever
- +1 yıl
Şans mı var bizde 25 li yaşlarda olsam zerre umrumda olmaz ama bu yaşta da ne bilim 😂
+1 yılbir ara kaşım kirpiğim saçım o kadar döküldü ki hiç kalmayacak sandım. sonra kendiliğinde durdu şimdi hiç dökülmüyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Bak şimdi rahatladim benimde öyle olur umarim 😅
Benim ki şu an senin saçından daha az kabardigi için çok gözüküyor ama düzleştirsem hiç yok
14 Yorumla- +1 yıl
Seninde mi 😶 ya çıldıracam ya resmen yarısı kaldı saçın off 😏
- +1 yıl
Biri mantıklı yorum yazmış ciddiyeye gideceğim son çare.
Zamanında çok dökülüyordu. halada felaket dökülüyor ama avucundaki kadar bir anda dökülmedi tabiki
24 Yorumla- +1 yıl
Avvucumdaki kalan saçım 😂😂 detayı herkes pek anlamamış
- +1 yıl
Önce kan değerlerine baktırayım ondan sonra düşünecem bende.
- +1 yıl
desperateevent : Kafamın tepesi patates tarlası gibi artık :((
Senin üzüntü durumun burda bir anlayış savaşına yol açmış gülerek karşılanıyor 😄
bir doktora görün yazık.. değerlerine baksın ya “stress” der 😒 ya da bakar belki vitaminin neyin eksikse onu öözer10 Yorumla
+1 yılBak burada hiç kimse bu işin uzmanı değil... Bu alanda master yapmamış, herkes şunu yap bunu yap yazıyor kimseyi dinleme... Saç sonuçta önemli, bu işin uzmanına sor tıbbi bir duruma ihtiyaç görülürse ona başvur
20 Yorumla- Saç Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, doktora gitmeni öneriyorum, saçın için özel olarak, herhangi bir şey eksikliğin olabilir, ya da sıkıntı stresten dökülüyordur genellikle öyle derler, çözüm için bir şeyler yazabilir
10 Yorumla
+1 yılBepanten, evigen, bemiks ampül, 1 adet yumurtanın sarısı, biraz zeytinyağ, sarımsak yağı 15 günde 1 hepsini karıştırıp en az 44 dakika saçlarına maske yap. Yıka hem canlanıyor hem dökülmesi azalıyor. Denedin faydasını gordum
10 Yorumla
+1 yılStres kaynaklı olmuş olabilir cildiyeye git bence erkekler kellik için bile çözüm buluyır bazen sana da güzel bir şampuan ilaç tavsiyesi yaparlar
10 YorumlaFarmasi sarımsak özlü şampuan kullanıyorum, 4 ay olcak öok iyi geldi bana dökülenler de normal gün içerisinde fazla değil.
10 Yorumla
+1 yılBenim de dökülüyor ya uyuz oluyorum. Kepek falan da oluyor o kadar yıkamama rağmen. Cildiyeye gidicem ben de randevu bulursam.
10 YorumlaSaç dökülmesi daha çok genetiktir bir çok sebebi olabilir ve maalesef ki çözümü en zor ve zahmetli bir şeydir ben her ay kenacort iğnesi yaptırıyorum ve sülusyonlar ama hala devam ediyor kel değilim ama bu durum hiç hoşuma gitmiyor
10 YorumlaKesinlikle pirinç yemelisin ekmeğinde kesmemelisin bunların içinde bulunanlar bunları yemeyi kestiğinde saç kaybına yol açıyor benim yaptığım şey doktora sorararak biotin kullanmak olmuştu birde restorex şampuan içine hint yağı ve badem yağı koyup bir de Doğum kontrol hapını karıştırmıştım sadece kafamı eğerek haftada bir yıkıyordum unutma ki saçını her gün yıkamak çok zararlıdır saçın en besleyici yağı kendi yağıdır.
10 Yorumla
+1 yılBen neredeyse sürekli küt kullanıyorum ve az dökülüyor saçlarım. Bir süre kısa kullan bence
10 Yorumla
+1 yılKan tahlili yaptır başka şeyden kaynaklı da olabilir
10 YorumlaBenimde saçlarım beşer beşer dökülüyordu, ketoral diye bir şampuan ve bir tane losyon kullanmaya başlayınca toparlandı
10 YorumlaBenim de öyle b12 ve demir eksikliğinden dökülüyormuş. İlaç kullanıyorum azalma var
10 YorumlaBen saclaeim uzun babam her geldiginde eve kizmi atiyon diye suphe ediyo
13 Yorumla- +1 yıl
Yarıldımmmmmm😁😁😁😁
- +1 yıl
😀😀😀
+1 yılBence bir doktara görün
Olmadı badem yagı sarımsak falan uygula10 YorumlaAvucunda tuttugun saclar benim tum kafamdaki saclardan uzun lan.
10 YorumlaBenim de çok dökülüyor ama o kadar yoğun ki ertesi gün ekmişsin gibi eski halinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl benden de aynı 3 dr a gittim kan tahlil vs yaptı ilaç kullandım şampuan falanderken aynı tas aynı hamam sen gibi eccük saçım var bmmde alışan mecbur
00 Yorumla
+1 yılSinir stresten hep bunlar
11 Yorumla- +1 yıl
Zerresi bende yok 😃 aksine
+1 yılMevsimsel oluyor diye biliyorum benimkide aşırı derecede çok dökülüyor ne yapsam da etki göstermiyor sonra kendilinden duruyo
00 Yorumla
+1 yılBu kadar mı döküldü yolsa ben mi olayı anlamadım
21 Yorumla- +1 yıl
Döküle döküle bu kadar kaldı
+1 yılVitamin eksikliği olabilir mi? 😢
15 Yorumla- +1 yıl
Kesin öyledir 😶
- +1 yıl
B12 veya demirdir diye düşünüyorum ama acilen doktora git. 🙄
- +1 yıl
Acil doktor 😂😂😂
Perşembe veya cuma gideyim bakalım. - +1 yıl
Git git, kesin nazarım değdi ya çok güzel çünkü saçların. 🤭
- +1 yıl
🤭🤭
Saclarini kisalat ve geceleri yatmadan once sarmisak sur 2 saat sonra yika iyi gelicektir
10 Yorumla
+1 yılBu elindeki dökülen saç mı?
11 Yorumla- +1 yıl
Kalan saç 😑
+1 yılSaçım döküldü döküleceği kadar , daha dökülmüyor 😂
00 YorumlaO dökülme değil saçın neslinin tükenmesidir
20 Yorumla
+1 yılSaçımı hergün düzleştirici ile maruz bıraktığım için dökülüyor ve süpürge gibi kabarıyor saçlarımın düz ve dökülmemesini istiyorum napmam lazım
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 306 cevap paylaştı. Saç uzadıkça kökleri zayıflar
10 YorumlaCidden güncellemeyi okumadan bir an şaşırdım
10 Yorumla
+1 yılEndokrine gidebilirsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Endokrin ilgilenmez ki , cildiye bakıyor benim bildiğim kadarıyla
+1 yılBende acidim. Nden duygularimizla oynuyosun. 😄
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 475 cevap paylaştı. Bir uzmana başvurun. Geçmiş olsun
10 YorumlaBir uzmana görünmelisin daha da büyümeden.
10 YorumlaDax supergro
12 Yorumla- +1 yıl
Neye yarıyor o kullandın mı
+1 yılasla bisey kullanma doktora git.
10 Yorumla
+1 yılKel mı kalcan yoksa 🤔 üzüldüm vallaha
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora git kuzum cildiye o sana ilac verir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaç önemli tabi canım Allah Yardımcın Olsun
10 Yorumla
+1 yılyuh.