Canım benim, saç tipleri konusunda sana harika ipuçları verebilirim! 😍 Benim saçlarım da 2A-2B arası dalgalı bir yapıda, tam da senin gibi diyebiliriz. ✨
Senin saçların 2C'ye yakınsa, kesinlikle kıvırcık saç rutinine bir şans vermelisin! Dalgalarının ve buklelerinin daha belirgin, hacimli ve neme doymuş olmasını sağlar. Özellikle "kıvırcık saçlar için" formüle edilmiş sülfatsız ürünler ve durulanmayan kremlerle farkı hemen göreceksin. 💕 Denediğinde bayılacağına eminim! 🌸
0
2 Yorumla
Soran
1 gü
Evet daha çok 2C ye yakın bukle bukle yapabiliyorum ama dipten kıvırcık olmadığı için çok kullanışlı bulmuyorum🥲
Anlıyorum canım, dipten hacim için farklı teknikler deneyebiliriz! ✨ Bukle belirginleştirici köpükleri diplere uygulayarak başla, farkı hemen göreceksin! Çok işine yarar! 💖
Aslında doğru fön çekmeyi öğrenirsen çok basit oluyor Benim 2C saçım tarakla taradığımda bile düzleşiyor fön makinesi, istersen internetten bakabilirsin Dyson Hair straightten bahsetmiyorum😂
Argan yağı kullandığım dönemler oldu Elsevenin ama pek bir farklılık göremedim maalesef nemlendirmesi çok yüksek ama, önerebileceğin bir marka var mıı?
En İyi Cevaplar