Ben kızım için doğal yağlar kullandım. 95 beri tanıdığım Aktar var. Ondan Saç Bakım Yağı aldım. İki üç ay her cuma akşamı 45 dakika saçına masaj yaparak, deriyede yedirerek uyguladım. Ertesi güne kadar başını yıkamadı. Saç dökülmesi durdu. Saçları daha hızlı uzamaya başladı.
Yaz zamanı ara verdik yine başlayacağız. Başında küçük bir saç kıran vardı. Orada da tüylenme başladı ve az da olsa kapandı saç çıktı. Doktor da zaten devam edin dedi.
Ben buradan bayan arkadaşlara bir uyarıda bulunacağım. Bir kimyager arkadaşımın tavsiyesi bu. DUŞ JELİ kullanmayın. Vücutta tüylenme yaptığını söylemişti.
20'li yaşlarımda uzun duz saclarım vardı hatta bağlıyordum bıle. 30'dan sonra sac merakım gitti ve kestim Şu an saclarım bana küstü :) Boya yapıyorsan bıraz ara ver ve besleyıcı kremler kullanabılırsın ozellıkle e vtamını ıceren
Yazık olmuş o zaman,, gönlünü al saçlar önemli 🤭 Çok sık boyamam,, çok araştırdım özellikle vitaminler alıp kür yapıp uyguladım,, mezoterapi bile denedim biraz toparladı. Ama 1 aydır yine coştu o kadar saç nereden dökülüyor anlamıyorum 😅🤭
çözüm arıyorum mesela biotin kullanıyorum takviye onu içiyorum, paraben sles sls gibi şeyler içermeyen şampuan kullanıyorum saçımı çok hırpalayarak taramıyorum ve ısı uygulamıyorum ve bazen hakiki zeytinyağ ve darımsak yağı bakımı yapıyorum saçıma
Vitamin serumu ve doğal yağlar çok iyileştirdi aynı anda demir de kullandım,, mezoterapi de yaptırdım. Baktım toparladı bıraktım,, bu ara yine zayıfladı tutunmuyor 🤷♀️
Bende eksiklik var o yüzden aldm,, aile hekimligi ücretsiz tam kan yapıyor. Bi baktır öyle kullan ama ekstra şeylerde kullanıyorsun çünkü sıkıntı olmasın :)
Kansızlık, vitamin eksikliği olabilir can içim o sebeple dökülebilir, tahlil yaptır istersen🤗. Benim saçlarımla ilgili bir sorunum yok şimdilik bakalım