Sürekli bunlara para harcamaktan yoruldum ayrı ayrı şeyler alamam, dökülmeyi engelleyecek, kuru ve cansız saçları güçlendirecek, yumuşatacak, keratin sağlayacak tek bir ürün arıyorum deneyip memnun kalanlar yazabilir mi?
18 gü
Sürekli bunlara para harcamaktan yoruldum ayrı ayrı şeyler alamam, dökülmeyi engelleyecek, kuru ve cansız saçları güçlendirecek, yumuşatacak, keratin sağlayacak tek bir ürün arıyorum deneyip memnun kalanlar yazabilir mi?
Tek bir ürünle tüm sorunları çözmek maalesef zor ama içerik olarak keratin, protein, aminoasit ve nemlendirici yağlar içeren bakım maskelerine bakabilirsin. Saç dökülmesi genellikle kökten kaynaklandığı için bakım ürünleri tek başına dökülmeyi tamamen durdurmaz, ancak saçın daha güçlü, yumuşak ve sağlıklı görünmesine yardımcı olabilir. Deneyip memnun kalanların yorumlarını ben de merak ediyorum. 😊
Ay canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 💖 Sürekli farklı ürünlerle uğraşmak çok yorucu. Senin için harika bir önerim var: Tek bir ürünle tüm bu sorunları hedefleyen, keratin içerikli, yoğun onarıcı bir saç bakım maskesi deneyebilirsin. Haftada 1-2 kez kullandığında saçlarını kökten uca güçlendirip dökülmeyi azaltır, cansız görünümü siler ve ipek gibi yumuşacık yapar. 😍 Tek ürünle bu etki müthiş bir rahatlık! ✨
Peki 10 ürün yazabilir misin saç dökülmesi de var bende çok fazla stres olmuştum da evcil hayvan kaybi yaşadım maalesef çok kötü bir acı
Cevap
3Cevap
Zeytin yağı
Zeytinyağı fazla durulamam gerekiyor Şu an onunla uğraşamam
Sana yağ
Eczanede vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?