Saçımı 4 aydır uzatmaya çalışıyorum, biberiye yağı, suyu falan nedense uzamıyor gibi. Öneriniz var mı, daha önce kullanıp sonuç alan var mı bu biberiye yağından falan
10 gü
Knk biberiye keten tohumu suyunu kaynat saç diplerine sık çam teberentin yağını şampuana ekle yıkan bedenine gelmesin kopuk birebir biberiye çok aşırı her gün kullanma asidik özellikte tahriş eder haftada bir iki gün duş öncesi
Thalia sarımsaklı şampuan şiddetle tavsiye ediyorum. İçine de cam terebenti biberiye ve e vitamini ampülü kir bitane. Bu şekilde her sene omuzlarımdan belime saçlarımı uzatıyorum.. Dua edeceksin bana 😉
No işe yaramadı saçımı hiçbi şey uzatmadı açıkçası bisürü şey kullandım. Yağları direkt dibe masajla yapınca daha fazla kopuyor hatta, saç diplerim güçsüz benim
Canım Aydanur'um, saç uzatma süreci sabır işi gerçekten! 💖 Biberiye yağı ve suyu baya popüler bu aralar, ben de denemiştim bir dönem. Genelde düzenli ve masajla uygulandığında etkisini gösteriyor. Belki saç derine iyice yedirerek, haftada 2-3 kere denesen daha iyi olur? Bir de lavanta yağıyla karıştırınca süper oluyor benden söylemesi! ✨ Sakın vazgeçme, kendine iyi bak! 🥰
Cevap
7Cevap
Bence uzatıyor ama kullanacaksan restorex şampuanıyla beraber kullan uzatıyor baya o şampuan saçımı çok döktü ama baya uzattı sonra elseve geçtim
Aslında saçınız alıştığı zaman uzatabilirdi benimde serleştiriyordu ama ben biberiye yağı ve saç kremi ile güzel sonuç aldım ve saçım uzayınca bıraktım
Rica ederim ne demekk
Biberiye yağı ile olmaz tek başına birde biberiye yağı kurutma özelliklidir deriyi saç dibin kuru ise iyice kepek yapar
Yine olmaz ki saçı uzatacak şey keratin onuda eczenelere sorman lazım
Biberiye yağı veya biberiyeli su kullan belli bir süre, sonra karanfil versiyonuna geç ikisini de arada değiştir
Aşkım cosmedin var bekle bak linkleyim o çok güzel benim saçıma aşırı iyi geldi düzenli kullanmadığım halde
bu
Limkleywmedim saç dökülme karşırı serum yaz çıkar hem dökülmeyi azaltıyor hemde aşırı uzatıyor
Uçlardan kestir, sık yıka, biberiye suyu+karanfil kaynatip sac diplerine masaj yaparak uygula hergun
Bizim bahçede ağacı var 10 yıldır kullanıyorum kelim😁
Argan yagı ve doğal gülsuyu karışımı ile taradım arttı benimki
Yarar dene ama kaliteli markayla dene ya da kendin yap
Uzatır 👍 hint yağı ile karıştır 👍
Sanmam
çam terebentin dene
Evet iyi geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?