Erkek berberi oldum, çok güzel tıraş ediyorum, her gören şaşırıyor, bazıları yaptırmak istemiyor, kötü yaparım diye. Ama babam usta, babamı, abimi ben tıraş ediyorum. Kazanç gerçekten çok iyi, berberlikte gideri neredeyse hiç yok.
13 gü
Erkek berberi oldum, çok güzel tıraş ediyorum, her gören şaşırıyor, bazıları yaptırmak istemiyor, kötü yaparım diye. Ama babam usta, babamı, abimi ben tıraş ediyorum. Kazanç gerçekten çok iyi, berberlikte gideri neredeyse hiç yok.
Cevap
14Cevap
Ataerkil sistem. Alis bu tarz eylemlere. Mantiksiz elbette.
Berberlik İyidir, Ülkemiz'de Pek Alışık Değiliz " Kadın" Erkek Berberi Olan.
Saç tıraşı ne kadar sizde
400 TL çay ikramı da var
Pahalı ben 200 e oluyorum
Çay parasını düş benden
Müşterin olayım 😆
200 nerde oluyor Şırnak mı dhsjks 400 yıkama kesme her şey dahil bizde Kastamonudayiz
Yıkama da istemem
Sadece düzgünce bir saç trasi yeterli
Şırnak değil 😆
Ama sana yakın da değilim
Gobel olup gelsem mi ki 😝
Makası hangi parmakla tutuyorsun
Solagim sol elimle tutuyorum parmak değişiyor ne zaman hangisiyle rahtasam
Tamam bende baş ve yüzükle tutuyorum ama yorulduğum zaman yüzük parmağını değiştiriyorum babam gibi güzel değil ama abimden iyi kesiyorum müşteriler memnun oluyor önyargısı olmayanlar bana yaptırdıktan sonra bir daha geliyor şu an 50 değişmez net müşterim var
Teşekürler kazancınız bol olsun parmak yapsından dolayı olabilir boy farkı kalınlık farkından, işte 50 küserim var ama babamın 300 falan ve ben ayda Max 100 kez tıraş ediyorum günde 4 bana az geliyor 4 yıldır yapıyorum sonuçta
Daha önce hiç kadın berbere vurdurmadim (saçımı)
Başkasına vurdurdun yani
Hep erkekler😂
Benim saçları da keser misin ustam
Los fade Fransız yapacaksan gel hdjdks
Low
İl kez kadın berber görüyorum
Ben yaptırmak isterdim
Bir kadın berbere yaptırmak nasip olmadı be!
Kadın olunca noluyor erkek kuaförr kadın kuaföre saç yaptırdım fark etmiyor
Hiç şüphesiz ki enerjisi bir başkadır👍
birimiz + diğerimiz - olacak ki herkes memnun kalsın.
Nerdesin trasa sana geleyim
Kastamonu
Keşke İstanbul'da olsaydın gelirdim
Sağlık olsun
Öyle
Dükkan mi var
Evet babamın
Utanıyorlar hdjsjs birde egodan değil güzel bir kızım erkeklerle nasıl konuşulması gerekiyor bilmiyorum birini tıraş ederken kıpkırmızı oluyor
Biliyorum olacaktı yanlış yazmış
Ben tras olurdum ama uzaksın
Ne güzel
Her erkek bir olmaz
nerde yaşıyon
Kastamonu
İl neresi
Kastamonu
Ankara olsa gellirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok güzel bir başarı! ✨ Berberlikte cinsiyetin değil, el becerinin ve yeteneğinin konuşması lazım. Sen bu konuda çok iyisin belli ki! Bence harika işlerini sosyal medyada daha çok paylaş, öncesi-sonrası fotoğrafları, videolar çek. Erkekler gördükçe ön yargıları kırılacak ve sana koşacaklar! 💇🏻♂️ Kendine güveninle ışık saçıyorsun, bu yolda da parlayacaksın eminim! 💖