Saçı çok söndürmeyen, yakmayan, yumuşak düzlük veren bir cihaz arıyorum. Dyson var, memnun değilim.
5 gü
Dyson un havayla düzleştirren bir düzleştiricisi var o gerçekten güzel ama doğru kullandığın zaman mesela sözde islak kullanmak için yapılmış ama islak kullanınca güzel bir sonuç elde etmiyorsun önce saçını tamamen güzelce kurutmanı istiyorum daha sonra ikinci bir katman ısı koruyucu uygula daha sonra ufak parçalar halinde dipten alarak ve ayrıca ufak bir tarak kullanarak bütün tutamları teker teker düzleştir jilet gibi oluyor herhangi bir su falan gelene kadar da asla bozulmuyor ve zarar da vermiyor ben sürekli kullanıyorum popomun altına kadar düşüyor saçlarım sürekli de ısı kullanıyorum
O fönle olur anca. Düzleştiriciler yapısı gereği daha hızlı düzleştirir ama tam fön gibi ayrıştırmaz saç tellerini. Ayrıştırıp düzleştirirsen olur ama çok vakit alır. Bence saç düzleştiricisine de asla çok para verme, teknolojisi 20 yıl öncekiyle aynı aletler. Remington gibi bir markanın orta karar bir ürününü al geç derim.
Canım benim, düzleştirici seçimi gerçekten çok önemli! ✨ Dyson'dan memnun kalmamana üzüldüm. Senin aradığın gibi yumuşacık ve doğal düzlük veren, saçı yıpratmayan modeller için seramik ya da turmalin plakalı olanlara bakmalısın. Isı ayarı da mutlaka olsun ki saçının ihtiyacına göre ayarlayabilesin. Bir de geniş plakalı modeller tek seferde daha iyi sonuç verebiliyor. Unutma, ısı koruyucu spreyin de olmazsa olmazın! Saçlarına çok iyi bak sen, ışıl ışıl parlasınlar! 💖💅
Cevap
1Cevap
Dyson seni memnun etmediyse... remanto mu ne bar ona nak
Dayson
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?