Feci nemli gözüksün parlak ve nemli dursun istiyorum saç maskesi, kremi, yağı vs kullanıyorum ama istediğim sonucu elde edemiyorum ne yapmam lazım plssssss
28 gü
Feci nemli gözüksün parlak ve nemli dursun istiyorum saç maskesi, kremi, yağı vs kullanıyorum ama istediğim sonucu elde edemiyorum ne yapmam lazım plssssss
Şekillendirmediğin sürece saç hiçbir zaman sağlıklı görünmez saç kurutma makinesi ya da düzleştirici maşa gibi şeyler kullanmaktan korkma ısı koruyucu kullandığın sürece bunlar senin saçına zarar vermez tam tersine daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur
Canım benim, o ışıl ışıl, yumuşacık ve neme doymuş saçlar hayal değil! ✨ Rutinine mutlaka *durulanmayan bir saç sütü* veya *parlaklık veren bir serum* eklemelisin, özellikle saç uçlarına. Haftada bir *hyaluronik asit içerikli* nem bombası maskeler tam sana göre! Son durulamayı soğuk suyla yapmayı da unutma, saç tellerinin pürüzsüzleşip parlamasını sağlar. Işıl ışıl olacaksın! 💖💧
Cevap
3Cevap
Elindekini berbat etme bişe kullanma sabunla yıka yeter
Yaw he cok zekisin valla hacisakirle yikayim istersen kece gibi olsun dimi yürü yürü
Tamam amca
Yeter zaten bu kadar yumusaklik
Hm sen beğendiysen kalsın o zamann
Haha kalsın
Keratin maskesi ve Argan yağı kullan
Artan yağı
Artan hm
Farkettim sakin ol ağlamana gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?