Saçım çok çabuk yağlanıyor, hangi şampuanı kullandıysam etki etmiyor. Öneriniz var mı acaba, memnun kaldığınız bir şampuan var mı?
11 gü
Cevap
4Cevap
ben davinas ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum.
Saçın kaç günde bir yağlanıyor
E benim saçımda o süreçte yağlanıyo ztn bana şöyle 3-4 güne çıkması lazım
Tamam dur bakıyorum hemen
Oha şampuana baktım şimdi 1200 diyo. Ben her gün yıkansam su faturası bu kadar gelmez ztn.
İçindekiler kısmını bana yaz sen , ben onu tıpçı flörtüme yollar aynısını yaptırtırım. Adam yiyorlar bence
Kafana çok dokunuyorsan ve çok saçını tarıyorsan, çok işlem yapıyorsan o da sebep oluyor.
Limon sık avucuna duşta gerekirse limonu saçına sürt
Asit dengesini boz diyorsun yani ahshahs
Yooo ciddiyim ben yapıyorum en son duştan çıkmadan semsert oluyor yağ mağ yok
Saç semsert oluyorsa daha kötü sanki 😵
Yağı alıyor bende yağ filan yok şahsen
Önce banyo sabunu ile yıkamayı deneyin
Kalıp sabun mu?
Beyaz sabub
Altın tepside fikir sunacağım sana :)
Evet
Saçını önce şampuanla durulamadan üstüne hacı şakir beyaz kalıp sabunla saçını sabunla ikisi bir arada karışsın yaplamma süresi birkaç gün sürüyor daha sonra teşekkür edersin bana
Kalıp sabun benim saçımı çalı süpürgesine dönüştürür. Saçım yağlanıyor diye saçlarımdan olmak istemiyorum. Kalıp sabun kurutuyor.
Ama denemeye çalışıcam
Biraz kurutur ama istersen dove la yıkayabilirsin
Aaa evet tamam teşekkürler
Sıcak suyla yıkanırsan da yağlanır
Bütün her taktiği denedim soğuk suda olsa aynı oluyor
Zeytinyağlı doğal sabun kullanıyom ben
Etki ediyo mu
Şampuana göre daha geç yağlanıyor ama kadın saçında olmaz çalı süpurgesine döner saçın
Evett sonunda bilgili biri🥹
Ben kendim sabun üretiyorum zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, saçın çabuk yağlanması gerçekten sıkıcı olabiliyor ama üzülme, çözümü var! 💖 Yağlı saçlar için özel formüle edilmiş, arındırıcı ve dengeleyici içeriklere sahip şampuanlara bir şans vermelisin. Özellikle kil, nane veya çay ağacı yağı içeren formüller saç derini rahatlatıp yağlanmayı geciktirebiliyor. ✨ Yıkarken saç derine nazikçe masaj yapmayı unutma. Eminim kendine uygun olanı bulursun, harika görünüyorsun! 😘