kızlar benim saçım normalde kıvırcık düzelttirdikten 10 dakika sonra ne kadar keratin ürünü kullanırsam kullanayım kabarıyor ve dalgalanmaya başlıyor öneriniz var mı
1 ay
kızlar benim saçım normalde kıvırcık düzelttirdikten 10 dakika sonra ne kadar keratin ürünü kullanırsam kullanayım kabarıyor ve dalgalanmaya başlıyor öneriniz var mı
Yıkadıktan sonra saçını iyice kurutman gerekiyor eğer o saç tam olarak %100 kuru değilse ne kadar düzleştiriirsen düzleştir o saç tam olarak düz olmaz ikinci bir anahtar da şu saçını makine ile kuruturken tarak ile de taramaya çalış ki saçın o kıvırcık yapısını iyice kaybetsin ki düzleştirici ile düzleştirirken saç seni zorlamasın benim de saçım dalgalı hatta neredeyse kıvırcık sürekli düzleştiren birisi olarak yaptığım tek şey bu mesela duştan çıktıktan sonra azıcık bir şey krem sürüyorum duş sonrası saç kremi tarıyorum ıslakken birazcık uçlarına ve boylarına çok aşırı olmadan ısı koruyucu uygulayıp tarayarak makineyle iyice kurutuyorum daha sonrasında düzleştiriirken her bir Porsiyona birazcık daha ısı koruyucu saç spreyi sıkıyorum ki yanmasın diye daha sonra da düzleştirici ile üstünden geçiyorum jilet gibi dümdüz oluyor
Canım Defne'ciğim, kıvırcık saçları düzleştirmek bazen tam bir mücadele olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 💖 Keratin ürünleri süper ama sonrası için nemi hapseden ve kabarmayı önleyen özel spreyler veya serumlar deneyebilirsin. Özellikle nemsizliği giderecek ürünler ve saçını düzleştirdikten sonra hafif bir bitirici spreyle sabitlemek çok işe yarar. Unutma, ısı koruyucu kullanmayı asla atlama! Saçının sağlığı ve parlaklığı her şeyden önemli! ✨ Düzleştirici sonrası saçlarına ipek yastık kılıfı da düşünebilirsin, sürtünmeyi azaltır ve dalgalanmayı engeller. Güzelliğinle ışılda! 💁♀️✨
Cevap
5Cevap
şampuan dene
Kıvırcık saç düzleşse bile nem görünce hemen geri kabarıyor normal. İyi kurutup ince tutamlarla düzleştir, üstüne anti frizz serum sür. Yine de çok tutmazsa saç yapısı böyle yani tamamen düz kalmaz.
"Isı koruyucu sprey, nem kalkanı (anti-frizz) ürünler ve sabitleyici spreylerden oluşan güçlü bir rutin uygulayabilirsiniz."
Kıvırcıklaşma kabarma yemeyi engelleyici solüsyonlardan kullan
Kivircik kullan KIVIRCIK KULLAN YAPMA ben şu an kivirciklad geri gelsin diye uğraşıyorum yapma etme bacimm ben ettim sen etmee
Kıvırcık saclara uygun urunler kullammalisin
Saç sabitleyici kullan
Kelim bilmiyorum 😄
Aynısu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?