Saçım çok uzadı ama kesmek istemiyorum. Rengini değiştirmek istiyorum bu kez de “doğal rengi daha güzel” diyorum.
24 gü
Saçım çok uzadı ama kesmek istemiyorum. Rengini değiştirmek istiyorum bu kez de “doğal rengi daha güzel” diyorum.
Sık sık kestiririm hızlı uzar çünkü. Ama renk konusunda çok zor ikna ederim kendimi. Doğal rengini de çok severim. Boya da çok yıpratıyor bence. Tecrübeyle sabit.
Benim de fazla uzadı ama böyle çok güzel kestirmeye kıyamıyorum. Geçmiş senelerde her rengi kullanmıştım. Bal köpüğü, kızıl, en koyu kahve.. Doğal rengi daha hoş. Boya da saç için fazlasıyla zararlı.
Benim pek seçeneğim yok 😂 kadınlar için çok güzel bir aksesuar saç. Tabi önemli olan senin sevmen ama bence 2-3 yılda bir belirgin değişiklik hoş oluyor. Ne kadar zamandır uzun bilmiyorum ama doğal koyu tonları seven biri olarak renk yerine kesim değişikliği yap derim, omuz hizası saçlar çok modern havalı duruyor
Kararını merak ettim, umarım seversin ve yazarsın 🙏🏻
Valla ben seneler içinde o kadar çok oynadım ki.. ördum.. üstten topladım salık kullandım.. altlarını kazıdım mi. tekbtarakli uzattım.. ohioo neler neler..:)))
@Onemortime bir arada röfle yaptırıp pembeye boyat lütfen😬💖💗
@wkertenkele valla mora boyatmisligim var ama benim rengim değilmiş :))
Yaaa görmeden inanmam 😍😍
moru ben de denedim ve tabi ki çok dadlu oldu 💜 guzele ne yakışmaz yerebbim 😎😎
@wkertenkele valla eski telefonda resimler yaptırayım atarım.. aslında burada atmıştım eskiden.. gören vaedie belki.. çok çabuk akıyor ya saçma bir lila renge dönüyor :)))
Evet iyi bilirim, o tarz renkleri kullanmak zordur.. benim de taş çatlasa iki hafta gitmişti canliligi 😔😪
@wkertenkele en son sakalimi boyayıp Anadolu'nun köylerine gitmiştim öyle. . tepkiler muazzamdi :))
muazzamsa sorun yok😆😆
@wkertenkele köyden kovalamışlar🤭
Işine gelmeyenleri söylemiyor işte 😁🤭🤭
Yoo valla illa ters bakanlar vardı ama baya teyzeler amcalar eğlenceli laflar söylediler.. birde beni önceden taniyrolar zaten her ay gittiğim yerler.. severler sagolsunlar :))
eee yüzüne karşı söyleyemedilerse demek 🥴😵💫
@wkertenkele ya sen birde Avrupa'da olacaksın yeniliklere alışkın olman lazım.. arkamdan söylesinler ne yapayım
. yapmasam da konuşurlar zaten bari yaoayim da öyle konuşsunlar ne yapacaksam :)))
Yap tabi yap yakışır sana, bak videon bile var 😅🤣
https://www.instagram.com/reel/C68vGecIYeh
@wkertenkele yeşil bana yakışmaz ya.. neyse artık uslandim yapmiyorum böyle şeyler.. efendi biri olma kararı aldım :))
Afeerin aferin, geç olsun güç olmasın😇😇
@wkertenkele vay be efendilik kılık kıyafet saç baş yabi sana göre.. denemiştim seni.. kılık kıyafetle olmaz o işler hanımefendi hahaha :)))
Yaw burdaki muhabbeti uzatmayalim diye kestirip atim dedim beee 😊😅
@coffeewomen kafasini sisirdik, kovacak bizi simdi 🫣🫣
Uzun zamandır uzun ve at kuyruğu şeklinde. Bazen sıkılıp kestireyim kısacık diyorum ama kıyamıyorum.
Rica ederim
Canım benim, saçlarında değişiklik yapmak bence harika bir fikir! ✨ Uzun saçlarını kesmek istememen çok doğal, uzun saçın büyüsü başka oluyor değil mi? 🥰 Eğer renk konusunda kararsız kaldıysan, belki balyaj ya da ışıltı gibi doğal duran ama yine de bir değişim havası katan uygulamaları düşünebilirsin. Böylece hem doğal renginin güzelliği kalır hem de yepyeni bir sen olursun! Harika görünceğine eminim! 💖
Cevap
10Cevap
sevmem...
Sık sık degil ama illaki birsey olur Şu an mavi mesela: )))
Bazen topluyor bazen açık bırakıyorum. Ama boyatmam, yakışmaz bize.
Hayır 2 3 sene uzatır sonra keser bi 2 3 sene daha uzatırım
Evet severim
Habire sıfıra vuruyorum
Kestir ya kökü sende uzar zaten kısa model mi keseceksin
Sevmem.
Sevmem
yaparım
Hayir
Kir keselim ❤️🔥✂️💈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?