Saç Bakım 1 ay Biberiye yağı ve Hint yağı saçta şakak bölgesinde olan seyrek saçları kalınlaştırırmı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 ay Bunları kullanıpta faydasını görenler var mı Biberiye yağı ve Hint yağı saçta şakak bölgesinde olan seyrek saçları kalınlaştırırmı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yusuf_0076 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 ay Bir Halta Yaramıyor Onlar Emin Ol Ben 2-3 Ay Biberiye yağı kullandım Biberiye En Etkilisi Yağlar Arasında Ama Sonuç Yine Başarısız. Saç Benim İçin önemli onsuz Yaşayamam Diyorsanız Finasterid Şart 1 mg Yeterli Erkek Tipi Dökülmeyi %80-90 Durduruyor. Bide Dermarolır Al Tamam 6 Ay Sonrada Minoksil'e Başla.Sana Maliyeti ne kadar olur.Minoksil Aylık 600 TL Finasterid 3 Aylık İlaç 750 TL Dermarolırda Zaten Bir kez Aldınmıyı yıllarca kullanın. 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Biberiye yağınin faydaları var suyunu kullanıyorum ama Hint yağını bilmiyorum Kalınlaşma yapabilir kullan bence biberiye yağıni@KızlarSoruyorKonu etiketi saç bakımı olacak idi 0 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Biberiye yağı saç köklerini güçlendirip, saçlarınızın yoğunluğunu artırabilir, ama şakak bölgesindeki seyrekliği tam olarak kalınlaştırmak zor olabilir. Deneyip görmek en iyisi. 0 1 Yorumla Soran 1 ay Diyorlar saçları beyazlaştırıyormuş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir Halta Yaramıyor Onlar Emin Ol Ben 2-3 Ay Biberiye yağı kullandım Biberiye En Etkilisi Yağlar Arasında Ama Sonuç Yine Başarısız.
Saç Benim İçin önemli onsuz Yaşayamam Diyorsanız
Finasterid Şart 1 mg Yeterli Erkek Tipi Dökülmeyi %80-90 Durduruyor.
Bide Dermarolır Al Tamam
6 Ay Sonrada Minoksil'e Başla.
Sana Maliyeti ne kadar olur.
Minoksil Aylık 600 TL
Finasterid 3 Aylık İlaç 750 TL
Dermarolırda Zaten Bir kez Aldınmıyı yıllarca kullanın.
Biberiye yağınin faydaları var suyunu kullanıyorum ama Hint yağını bilmiyorum
Kalınlaşma yapabilir kullan bence biberiye yağıni
@KızlarSoruyor
Konu etiketi saç bakımı olacak idi
Biberiye yağı saç köklerini güçlendirip, saçlarınızın yoğunluğunu artırabilir, ama şakak bölgesindeki seyrekliği tam olarak kalınlaştırmak zor olabilir. Deneyip görmek en iyisi.
Diyorlar saçları beyazlaştırıyormuş