Merhabalar ya
Hint yağını saçına kullananlar var mı varsa nasıl sonuç aldığınızı yazabilirmisiniz bide ne kadar süre kullandınız
Hint yağını saçına kullananlar var mı varsa nasıl sonuç aldığınızı yazabilirmisiniz bide ne kadar süre kullandınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hint yağı kullanımı saçları uzatmada yardımcı olur. Ek bir tavsiye ısırgan özlü şampuanda saçlarda inanılmaz bir uzatma etkisi vardır. Eğer bulamıyorsan, ısırgan alıp kaynatıp onun suyu ile saçlarını durulayabilirsin güzel sonuçlar alacağından eminim..
Cevap
2Cevap
Uzatır canım haftada bir maske olarak yapmaya çalış ama tek başına değil farklı yağlarla da destekliyorum ben
Badem yağı olur dimi?
evet tatlı badem yağı ile de olur. Evigen bemiks bepanten de kullan eğer alabilirsen eczanelerde satılıyor, hepsinden 1 ampul de kattın mı... Mis gibi bir saç maskesi inan ki
Fiyatı ne kadar ki
Fakat şu da var bu dıştan beslemedir saçı ve saçın kırılmadan sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlar. Ancak sen hızlı bir şekilde uzama istiyorsan içten besleyeceksin vücudunu. Yani her sabah en az 2 yumurta yiyerek saç için gereken proteini vücuda vermen şart. En önemlisi beslenmen. Ve bolca su :)
Fiyatı çok pahalı değildi sanırım ya ama ben aile hekimimden reçete alarak alınca daha uyguna geliyordu, inan hatırlamıyorum şu an karantina öncesi stok gibi almıştım
Tamamdır teşekkür ederim 🌸
Evet dün akşam kullandım tatlı badem yağını ve hint yağını saçlarıma sürdüm saçlarımı sardım ve o şekide uyuyup sabah saçlarımı duruladım kullanan bir arkadaşım uzattığını ve gürleştirdiğini söylemişti.
Hint yagi degilde, hindistan cevizi yagi uzatiyormus. Ama cok pahali.
Ben denemedim hiç ama çevremden aldığım yanıtlara göre yılan yağı daha çok saçı uzatırmış uzamasınıda bekleyemezsen mikro kaynak yaptırabilirsin🙆♀️
Uzatır ama denemedim hiç
Uzatmaz
Hayir ozellikle yakar
Efsane uzatıyor
Uzatıyor
uzatır
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?