Az önce bir video gördüm kız saçını şampuanlayıp, kremleyip sonra tekrar kremi temizlemek için şampuanlıyormuş arkadaşı çok gülüyordu bu duruma jdjd sizinki nasıl (erkeklerinkini merak etmiyorum az çok tahmin ediliyor kddj)
1 ay
Az önce bir video gördüm kız saçını şampuanlayıp, kremleyip sonra tekrar kremi temizlemek için şampuanlıyormuş arkadaşı çok gülüyordu bu duruma jdjd sizinki nasıl (erkeklerinkini merak etmiyorum az çok tahmin ediliyor kddj)
saç dökülme yaşayan hemcinslerime tavsiyem badem yağı veya biberiye yağını duşa girmeden önce saça uygulayın. eğer açık renkli saçınız varsa badem yağı rengini koyulaştırır, ve sakın cildinize kullanmayın çünkü kıl çoğaltıyor. kokusuz parfümsüz şampuanlar çok iyi. ardından saç kremi kullanıp tarayın. kıllarınızı duştan önce iki gün veya duştan sonraki gün alın ipl kullanıyorsanız düzen kuruyorum. banyodan sonra mutlaka hassas cild için nemlendirici, doğal bir şekilde ya uyurken kurumasını bekleyin ya da doğal kurulama teknikleri kullanın özellikle ince saç'a. cilt bakımı da yaparsanız çok iyi olur tırnak etini de düzeltmek/kesmek en iyisi yıkanma sonrası. Peeling varsa duşta kullanın, gusül alın bebek gibi olun
benim gibi lif/kesesini paylaşamayan tiki olan var mı? nefret ederim
çöpe atmak istiyorum biri kullandıktan sonra, kullanamıyorum
Gerçek bir kadın dostu 🤝
elbette. bayılıyorum böyle birbirimize tavsiye vermemize
Güzel anlatmışsın. Ay yok ya lif tek kişiliktir.
@BubiiBubii teşekkürler
Rica ederim🌺
Katılıyorum o kese lkonusuna annem bir kere benimkisini kullanmıştı bidaha vücuduma sürmedim o kullandı hala kullanıyo😄
Bende aynısını yapıyorum. önce iyice kese atarım vücuda ardından. vücut losyonu vücut kremi kullanırım en son şampuanla saçlarımı yıkarım sampuandan sonra saç kremi. sonra yine saç keremi ve son aşama yine şampuan
Maşallah okurken temizlendim dndn
Knk duş önemli yasa. Böyle almanı tavsiye ederim kullandığım ürünlerin çok faydası var
Yüz temizleme jeli ile yüzümü yıkıyorum sonra sırayla şampuan, 2. şampuanlamada birkaç dakika beklerken peeling yapıyorum yüzüme sonra saç maskesi, maske varken kese & lif bu kadar 🤷🏻♀️
Peeling gerçekten önemlmiii faydası ne
Biraz toparliyimda kendime zaman ayiricam ☺️
şampuan sadece saç diplerine, saç derisine uygulanmalı. durularken akan şampuanlı su saç boy ve uçlarının 'temizliği' için yeterli. buralar daha kuru ve hassas çünkü
Güzel kız merhaba 💖
Benim banyo rutinim şöyle oluyor genelde:
Önce ılık suyla saçlarımı güzelce ıslatıyorum, bir kere şampuanlıyorum, saç derisine masaj yapıyorum. Sonra saç uçlarına yoğun nemlendirici bir krem sürüp bekletiyorum, bu sırada vücudumu temizliyorum 🚿✨
Kremi durulayıp çıkıyorum, asla tekrar şampuanlamıyorum, yoksa tüm nem boşa gider 😉💆♀️
Cevap
3Cevap
Hay çatlak kremi yıkasa yeterli
Banyo rutinim duş sabunuyla şampuanla yıkanmaktan ibaret
Ara sıra peeling yaparım
Saç kreminin de sıvı olanını banyodan sonra kullanırım
Saç kreminin sıvısı var mı hiç görmedim
Var tabii sprey şeklinde yıkamaya gerek kalmıyor
Mesela Gliss Kur'un var Urban Care var
Bakicamm katı olan çok şey hissiyatı veriyi , teşekkürler
Rica ederim🥰
Virgül koymadığım için yanlış anlaşılmış
😅
Oil Nutritive spreyi mi diyorsun?
Aynısını kullanıyorum. Hafta 3-4 kez falan. Her gün kullanmaya da gelmiyor, saçlara ağırlık veriyor.
Saçım için iki farklı şampuan kullanıyorum. Saç kremi sürüyorum. Lifliyorum ve vücut peelingi kullanıyorum. Ayda bir kere de vücudumu keseleyip ayak tabanlarımı törpülüyorum.
Ben de kremi tek seferde çıkarıp saçı yıkamaktan bıkmıştım, dr. beauty nem terapisi şampuanını kullandığımda kremi rahatça süzülür ve saçım o kadar yumuşak kalır ki.
Kısa saçın rahatlığını bilip şeklini sevseler rutinleri kalmayacak 🙃
Bazen 1 Bazen 2 kez kese
Saçımı 2 defa şampuan
Bu kadar
Saç kremi kullanmayan bi benim galiba
Saçım zaten sönük saç kremi iyice düz sönmüş gibi gözüküyor öyle olunca
Krem sürmenin ne manası kalıyor o zaman
Krem yağlı hissi veriyor o yüzden jdksmzmxnxj
Yani dimi
Aynen öyle Harun bey 😅😂
Offf her pembe profile Harun bey demek zeka geriliği olduğunu gösteriyor işte naparsin
Aynen. Sağlıklı beslenmek şart işte dikkat et kendine.
Git işine ya tavsiyeleri kendi lehinede kullan hayır lsever değilsin djmj
Aynısını ben de yapıyorum hahahahahahha
Doğru yoldasin bizce 😄
Krem pis hissettiriyor biraz kremle ovduktan sonra yıkıyorum şampuanla bilmiyorum alışkanlık olmuş
canım
Hakeret etme canım
Kız aklı işte 😂
Kız aklına kurban ol sen 😄
Olsun olurum 😂 sende bana kurban ol hırrımın
@Abcgıvd niye zoruna gitti espri yaptım
Sen susar mısın kız benim cevaba yorum yapmış salça olma
Salça kalça sana derler şişko 😅
Boş yapma daha fazla sus
Haftada 1
Nasıl haftada bir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?