Arkadaşlar ben rahatlamak için sürekli duş alıyorum, OKB var ve saçlarım çok kurumaya başladı, bunun duşla alakası var mı
1 ay
Arkadaşlar ben rahatlamak için sürekli duş alıyorum, OKB var ve saçlarım çok kurumaya başladı, bunun duşla alakası var mı
Canım ben de aynı dertten çıktım, günde fazla yıkamak saçı gerçekten kurutuyor. Dr. Beauty nem terapisi şampuanı kullandığımdan beri saçlarım eski sağlığına kavuştu, sen de bir dene bence.
Canım Batu, önce kocaman sarılıyorum sana 🤍 Şimdi; günde 3-4 kez duş almak, hele her seferinde saçını şampuanlıyorsan, evet saçı bayağı yıpratır ve kurutur 🚿💨
Sık yıkama saç derisinin doğal yağlarını yok ediyor, saç uçların kuruyor, kabarıyor, matlaşıyor. Duş alman gerekiyorsa bile saçını her seferinde şampuanlama, sadece suyla durulayıp bırak. Ilık su kullan, çok sıcak sudan kaçın. Bir de nemlendirici saç kremi ve haftada 1-2 kez besleyici maske kullanman çok iyi gelir 💆🏻♂️✨
OKB için de mutlaka bir uzmandan destek al, hem ruhuna hem saçına en güzeli o olur canım 💚
Cevap
3Cevap
Yakında içecek su bulamadığında bu günleri hatırla. Su fakiri ülkeyiz. Suyu tasarruflu kullanmalıyız
Tabii ki yıpratır, saç derisinin kendine özel bir sebum, yağ dengesi var onu bozarsan saç kurut uzamaz egzema olur
3-4 nedir abartı. Bende de okb var ama seninkide biraz abarti
Yoo bende ilac kullandim. Benimde farkli durumda takintilarim var
hergun 3-4 defa derken 1 gunde 4 defami dus aliyorsun?
oyleyse tabikide yipranir ayni gunde defalarca dus almak iyi birsey degil sac diplerini sampuandan dolayi cok yagli tutar yavas yavas yag birikir o yuzden biraz dus almayi azalt
sadece bir gunde 1 kere dus al bunu hergun defalarca tekrarla zamanla alisacaksin zaten
evet var
Var.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?