Ya saçım artık eskisi gibi kıvırcık uzamıyor mu diyeceğim ama ben saçımı kestirsem bile uçlar aşırı kıvırcık ama dipler biraz daha dalgalı gibi oluyor. Neden böyle acaba?
1 ay
Şaşırdım senin gibi yaşadığını, saçların daha önceki kıvırcığı kaybedip dalgalı gibi görünmeye başladı, Dr. Beauty bukle belirginleştirici köpük kullandığımdan beri saçlarımın kendine geldiğini fark étim.
Benim dipleri dalgali uzamaya basliyor degil cunku sacimi kisaltsam bile o orta kismi dalgali olmasi gerekirken yine asiri bukleli oluyor yani sekillendirmeyle ilgili ya da dipleri cok fazla kafama basık durdugu icin duz oluyo
Güzel kızım 🩷 kıvırcık saçlarda bu çok normal bir durum aslında. Dipler saçın en yeni, en ağır kısmı olduğu için yer çekimiyle daha dalgalı durabiliyor, uçlar ise kurudukça ve hafifledikçe daha belirgin kıvırcıklaşıyor.
Duştan sonra fazla tarama, ısı kullanımı ve yanlış şampuan da bukleyi zayıflatabilir. Diplerine şekillendirici sürüp, hafif scrunch yapmayı ve saçını mikrofiber havluyla kurulayıp doğal kurumaya bırakmayı dene, buklelerin daha eşit belirginleşir güzelliğim 💕✨
Cevap
4Cevap
Yapay zeka net açıklamış
Kıvırcık olması için şampuan al sende
Görmeden inanmam
Gostereyim o zamann
Ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?