Son olaylardan sonra insanlar kıvırcık saç yapmaktan korkar oldu. Hatta birinin annesi o çocuğun saçlarına benziyor diye kesmeye göndermiş çocuğu kuaföre. Sizin de böyle bir ön yargınız var mı kıvırcık saça?

Son olaylardan sonra insanlar kıvırcık saç yapmaktan korkar oldu. Hatta birinin annesi o çocuğun saçlarına benziyor diye kesmeye göndermiş çocuğu kuaföre. Sizin de böyle bir ön yargınız var mı kıvırcık saça?
Cevap
16Cevap
ön yargım yok
Amcamın oğlu bile doğuştan kıvırcık saçlı yani karakter saç şekline bakmaz açıkçası ama işin ucunda eşek tıraşı varsa bakar tabii
Hayır, bugünler de kıvırcık yapıyorum özellikle 🤪.
sevmiyorum hep katiller kivircik sacli cikiyor
Kadında ben begenmiyorum. Çoğu insan tatlı buluyor ama bana göre değil
Kıvırcık saçlara karşı ön yargım olmaz. Hatta bazı günler düzensizliğiyle çok şıkladığını düşünüyorum.
Ben spagetti kafalar diyorum onun harici bir ön yargım yokta, birileri hiç yakışmadığını söylemeli...
hoslandigim herkes kıvırcıktı ve inanilmaz sekilde sari saca kıvırcık cok yakisiyor
Hayır özelliikle büyük bir ağacın dibindeyse ;) upsss
Erkek dediginde o saç olmaz
Kıvırcık saçlılar büyümeyen çoçuk
Bana itici geliyor
Önyargıya lüzum yok ki
Güzel görünüyor ama tarandığında çok kabarıyor.
Var görünce Siper alıyorum
Hayır ön yargım yok
Yok aksine severim benimki de kıvırcık
Hayır, yok. Karakter saça bakmaz.
Hayır çünkü kıvırcık saçlıyım
Kıvırcık saça değil ama bu yüz ifadesine var.
Çok tatlı bence
Hayır yok
yok çok severim kimsen ne çıkacağı belli değil
Bi önyargım.
Hayır yok
Sevmem
Hayır yok
Sevmiyodum zaten
Yooo
Saçlarla ne alakası var sapıttınız iyice
özel bir önyargım yok
Hayır ben kıvırcık saç seviyorum
yok kardeşim
hiç sevmem
Var sevmiyorum
Yok hem de hiç yok
Hoştur.
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım merhaba 💕
Kesinlikle hiçbir ön yargım yok, tam tersine kıvırcık saça bayılıyorum! Kıvırcık saç bence karakter ve özgünlük katıyor, kimsenin de kimseyi saç modeliyle yargılamaya hakkı yok. Olaylar yüzünden insanlar korkuyor ama sorun saçta değil, zihniyette. Sen içinde iyisin ya, ister düz olsun ister kıvırcık, her halin güzelsin 💫✨