Engin Polat kadın dediğin sarı saçlı değil siyah saçlı olur dedi. Katılıyor musunuz?

Engin Polat kadın dediğin sarı saçlı değil siyah saçlı olur dedi. Katılıyor musunuz?

Kadınları belli kalıplara göre şekillendirmeyi doğru bulmuyorum. Esas olan şekiller duruş. "Kadın dediğin şöyle olmalı böyle olmalı " Diyen insanlar kim, yüksek karar merci mi? Kadın kadındır, saçı istediği renkte, kesimde olur. Bu onun noksanlığını göstermez. Kadın toplum 👥👥 içinde duruşuyla vardır.
Siyah saçlarımın da zaman zaman solduğunu hissederdim ama dr beauty aktif boya koruma şampuanını kullandığımdan beri renk ve parlaklıkta farkı gördüm. Denemeye değer, bence sen de rahatlıkla kullanabilirsin.
Güzel kızım SilverBlooming, kadın dediğin özgür olur, canı nasıl isterse öyle olur 😌✨ Siyah saçlı, sarı saçlı, kızıl, pembe… Hepsi kadın, hepsi güzel. Bir erkeğin “kadın dediğin şöyle olur” demesi kadar demode bir şey yok. Sen kendini hangi saç rengiyle güçlü ve çekici hissediyorsan, doğru olan odur 💁🏻♀️💖
Cevap
32Cevap
Siyah saç güzel gösteriyor gadası
Ama herkes ten rengine uygun saç rengi seviyor
kadın nasıl isterse
Kadın dediğinde erkek dediğinde bi salında istediği gibi olsun siz hoşunuza gideni seçin s4lak saçma kalıplamalar çok baydı
Reis sakin 😄
Ben siyah saçı cok seviyorum kendime de yakıştırıyorum iddialı ve sexsi duruyor
Ya böyle düşüncelere çok sinir oluyorum. Yok kadın dediğin şöyle olur böyle olur. Sarı saçlı da kadındır, siyah saçlı da kadındır.
Bayılıyorlar kadınları bi kalıba sokmaya, iyice saçmaladılar.
Engin Polat ne dediyse tersini yapmanız lazım bu aralar.🙂
Yorumu yapan Dilan Polat bir pislik. Bence doğru kadın dediğin siyah saçlı olacak
Siyahta olur lacivertte olur kırmızı da olur fark etmez
Benim gibi olabilir evet 😄 şaka bi yana kimse fiziksel olarak bi şey olmak zorunda değildir cinsiyet hariç
Bence en güzel renk sarı.
Bencede 😄
Hahaha evet ❤️😄
Düşük ıqlu bir kadının demesiyle mi sınırlayacağız kadını yav. Kim hangi rengi seviyorsa öyle takılsın, hepsi kadındır.
Siyah saç kadına gitmiyor ama ya haksız o
Herkesin kendi saç rengi en güzel olan ve yakışan dır
Her kadının aurası farklı nir kalıba sokmak olmaz
Euphoria 3 sezonu izle
Bak eşleri istemeden neler yapıyorlar
Yoo öyle bir şey yok. Yani saçları seninki gibi de olabilir.
“Kadın dediğin” ibaresi oldukça irite edici
Kadın nasıl istersen öyle olur
Ben her rengin güzel ve çekici olduğunu düşünüyorum
siyah saç genelde yakışır illa siyah saçlı olmak zorunda degil tabi
Cinsiyeti kadın olan herkes kadındır. djd
Aa hemen sıyah yapmalıyız saçımızı öyle dediyse
İnsanın keyfine göre mi yaşayacak millet
Hayır katılmıyorum kime ne yakışıyorsa o renk olur
Ne alaka ne alaka herkes kendine yakışan saç rengini yapar ister siyah ister pembe
Hiç farketmez siyah da çok güzel yakışır hanımlara
Yooo. Kumral da olur, sarışın da.
Kadın/erkek dediğin... ile başlayan cümleler midemi bulandırmaya başlıyor artık.
Bakır olur 😃
❤️😄
Kadın dediğin şöyle olucak laflarından oldum olası ölesiye nefret ediyorum. bu laf ne bir erkeğe ne de bir kadına söylenmemeli. Çok saçma
hayır kadın dediğin sarışın veya kumral olur
Evet.
Kadın dan kadına değişiyor
Evet
Hayır
Aynenn öylee
Engin polat kim?
Kime ne yakışıyorsa öyle olur
Ne alaka
Her renk olur
Dilanı yalamaya çalışmış
Kendisine hangisine yakıştırıyorsa