Siyah saçın asil durduğunu düşünenler de var sert gösterdiğini düşünenler de ve bence herkese yakışan bir renk değil. Ben kolay kolay siyahtan vazgeçmem❤ Sizce siyah saç nasıl görünüyor?
En çok beyaz ten yuvarlak yüze yakıştırıyorum siyahı ama olduğundan esmer gösteriyor. Bu arada saç uçların aldırmış bir tık uçlarından aldırıp güzelce yağ bakımı yaparsan asıl o zaman asil durur çünkü siyah saçı çok yıpratıyor nedense. Ha bir de memen açıkta kalmış 😂
@Gizli_özne27 evet ama ben siyah saçı en çok bu dediğime yakıştırıyorum çünkü esmer gösteriyor o yüzden esmerleri kapkara yapıyor yüz hatlarını da sertleştiriyor bazen erkeksi yapacak kadar o yüzden en çok böyle birine gidiyor
yakışan olur yakışmayan olur yani ben çok beyaz olduğum için turuncu tonlarından vazgeçmiyorum açıkcası. siyah dönülmesi zor bir renktir bulaşmayıın derim😂
Saçları gibi bahtı da kara olmasın, diyelim ki oldu, O vakit bir şiir serpilsin saçlarına, uçları gönlüm gibi ardınca sürünsün. Rengi taşa çalsan da siyah kalsın saçları zeytin gözlümün.
Asil, sert, zor bir kadın imajı çizer her zaman hele ki kadının kendisi de ağır biriyse. Açıkçası öyle bir kadına rastlasaydım eğer erkek olmadığım için hüzün duyardım..
En İyi Cevaplar