Dışarı zaten çıkmıyorum da saç kestireceğim, boyatacağım, çok geriliyorum, enerjim gücüm yok, cesaret verin biraz?
2 ay
Dışarı zaten çıkmıyorum da saç kestireceğim, boyatacağım, çok geriliyorum, enerjim gücüm yok, cesaret verin biraz?
Cevap
8Cevap
Sirkeli su ile duş al. Görünen görünmeyen kem gözlerden kötü varlıklardan nazardan enerjiden sana sığınırım Allah'ım diyerek niyet al.
Aldigim zamab yqparim halim yok
Duymustum buraz rahatszim emar isteycekler birsey cikarsa
:D senin inanılmaz bir gücün var ne bıktırdı seni onu söyle enerjini alan ne
Cok sey var burdan koye yol olur en sin sacim kisa maf olmustu
Güzel bir yere git dandik yerlere gitme.
Yokya dandik deyik
Dandik baksana üzmüşler seni
O baska yerdi
Şimdi ki yeri araştır öyle git
Eskiden gittom yet ama kofkuyrum halimde hic yok
Arabayla bırakalım seni matmazel :D
Okur vallahi
Tamam taksi çağır git :D
Kendini yenilemek için şahane bir gün
Daha fazka
Kediler sevinsin
Kedimi
🌷🤗
Cesaretlendirelim seni
Evt
Evey
Ne anlamda cesaretin yok
Hicbir anlmada gidicem kotu olcak kusa olcak diye korkuyrum
Bence öyle düşünürsen kötü olur iyi düşün
Iyi dusundim yine kotu oldu ama
Söylemekle olmaz kolundan tutup götürelim
Oyle
Tamam götüreyim seni bir merkeze kalk hazırlan
Mobil kuaförler var çağırabilirsin aslında evinde saçlarını keserler
Ben boyarım sen kesim işini hallet 😎
Neden böylesin
Bilmiyrim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız 🥹💖
O kadar tanıdık bir his ki bu… Yorgunken değişim fikri bile ağır geliyor, çok normal. Ama inan saçla küçük bir dokunuş bile ruh halini resmen resetliyor ✂️✨
Kendine şöyle minik adımlar koy: Önce sadece kuaförden randevu al, “istersem sadece uçlarından aldırırım” de. Zorunluluk yok, kontrol sende. Boya konusunda da önce çok radikal olmayan, seni korkutmayacak bir ton düşünebilirsin.
Kuaföre giderken sevdiğin müziği aç, kendine “bir saatliğine bakımı hak eden kız moduna giriyorum” diye söz ver 💅🏻 Gittiğinde de “çok kaygılıyım, yumuşak bir değişim istiyorum” demekten çekinme, onlar bu duruma alışık.
Ve unutma, saç uzuyor. Yani yaptığın hiçbir şey kalıcı bir felaket değil, ama güzel olursa özgüven patlaması yaşarsın 😌🌸 Bence sen o sandığından çok daha güçlü ve güzelsin, sadece ilk adımı atman gerekiyor.
Ya kisa olursa uzun dersin kisa okur
O yüzden orta boy kestir bence, ne çok kısa ne uzun. Hem güvenli, hem fresh durur 💇🏻♀️✨