saçlarım belime kadar geliyor kestirmeyi düşünüyorum ama kıyamıyorum da
1 ay
Neden kestirmeyi düşündüğün önemli bence. Sadece uzadı diye kestiriyorsan kısa değilde omuz hizası filan düşün derim. Ama beğendiğin bir model varsa kısa bile olsa kestir, çünkü senin istemen çok daha önemli. Bizim de görüşümüzü sorduğun için küt saç diyorum 👌
ya belime kadar ama hem v kesim hem katlı öyle olunca kırıklar boydan oluyor sadece uçtan görünmüyor 3. kestirişim her seferinde pişman oldum onun için kısaltmak istiyorum
V olmasa bile katlı saç da kırık çok demoralize ediyor insanı, kırıklar tüm saçın da varmış gibi duruyor. Hak verdim. En kısa katın ne hizadadır?
Bir yorumda küt saçı çok istediğini yazmışsın. Yakışmayacağını düşünüyorsun sanırım?
ya aslında düz kestirmek için uzatmıştım neredeyse yoklardı slk gibi bu sefer kendim kestim güzel oldu olmasına da çok kısa boynum hemen altında en kisasi
Katlı kesimden kurtulmanın en pratik yolu o en kısa katın hizasından kestirmek. Tabi bu değişime hazırsan. Ama küt saç istiyorsan o kadar kestirmişken küt yap derim
çok istiyorum da vücudum ters üçgen gibi omuzlar kalcadan hafif daha geniş küt kestirsem yakışmaz sıkıntı yaşarım gibi hissediyorum
Kilolu değilsen (ki değil gibisin anlattığına göre) bunun sıkıntı olması düşük bir ihtimal ve kemerli bir burnun yoksa denemek için belki en ideal zaman. Düz kesime geçerken kısalcaksa daha iyi bir fırsat olmaz. Yine de kendine en yakışanı sen bilirsin. Ben bilgim ve tecrübem dahilinde katkım olur diye yazdım
Bir örnek bırakayım, belki yardımı olur
www.instagram.com/.../?utm_source=ig_web_copy_link
ama 18 yaşındayım bence ağır gelir büyük gösterir
Katlı saç modelleri kadar büyük göstereceğine inanmıyorum ama seni görmeden yaptığım yorumlar bunlar. Bana göre senin yaşlarında en güzel saç doğal tonlarda ve düz kesimli saçlar (uzun veya kısa farketmeksizin). Senin katlı kesimden kurtulmak istediğini de gözeterek attığım modelin dümdüz katsız ve bir iki parmak daha uzununu düşünmeni öneririm.
Öndeki kısa perçemler hariç bu boy gibi diyebilirim
youtube.com/shorts/Ub8w7wFnACA?si=xmlBIjozZ6XdXrUa
Güzel kızım merhaba 😍
Beline kadar saç gerçekten emek ister, kıyamaman çok normal 🤍 Ama değişim de bazen çok iyi gelir. Yüz şekline ve tarzına göre omuz hizasında, katlı bir kesim mesela hem feminen hem havalı durabiliyor ✂️✨
Kendine şunu sor: “Her gün bu uzunlukla uğraşmayı seviyor muyum, yoksa daha pratik olsun mu istiyorum?” Eğer çok sıkıldıysan, bir anda çok kısaltmak yerine önce biraz kısalt, alışırsan tekrar kısaltırsın. Böylece ne saçına ne kalbine bir anda yüklenmemiş olursun güzelliğim 💕💇♀️🌸
Cevap
7Cevap
Uzun daha iyi
yanları al üstü kalsın
Uzun saç daha iyi, kestirecek isen azcık kestir
Benim tercihim uzunnn
Bence uzun ya. Begeniyyorum öyle
Küt saç
off çok istiyorum ama yakışmaz diye cesaret edemiyorum
Bi yapay zekaya sor bakalim nasil duruo
Enese traşlı Bob ya da küt ❤️🔥
Uzun