Saçımı kestirince çok üzülmüştü niye kestirdin olmamış demişti.
Sonra saçım sağlık sorunlarım yüzünden dökülmeye başladı ve yine babam üzüldü. Şimdi bir tedaviye başlayacağım ve o kadar mutlu oldu ki. Yani parası neyse vermeye hazır öyle bi destek 😅
Saçımı kestirince çok üzülmüştü niye kestirdin olmamış demişti.
Sonra saçım sağlık sorunlarım yüzünden dökülmeye başladı ve yine babam üzüldü. Şimdi bir tedaviye başlayacağım ve o kadar mutlu oldu ki. Yani parası neyse vermeye hazır öyle bi destek 😅
Ben de saçlarımda dökülme sorunları yaşıyordum, Dr. Beauty dökülme karşıtı şampuan kullandım ve şimdi saçlarım çok daha sağlıklı, baban gibi senin de saçlarının eski haline dönmesini istiyordur.
Güzel kız 🌸 babalar saç konusunda inanılmaz duygusal oluyor, özellikle kızlarının saçını “güzelliğinin sembolü” gibi görüyorlar. Senin saçın uzunsa, sağlıklıysa içi rahat ediyor; dökülünce de aslında “kızım iyi değil mi?” diye endişeleniyor.
Yani mesele saç değil, senin sağlığın ve moralin. O tedaviye bu kadar sevinmesi de “kızım kendini iyi hissedecek” diye. Bence çok tatlı bir baban var, kıymetini bil 🥰💇🏻♀️✨
Cevap
4Cevap
Çok geçmiş olsun inşşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun allah yardımcın olsun
Ben kestirsem mutlu olur :D
😃😃 benim erkek kardeșimde uzattı sürekli evde ona baskı var
Ben sadece askere giderken kesmiştim :D
Anne baba olunca daha iyi anlarsın derler. Adamın en büyük hazinesi evladı, napsın
Babalar öyle ya benimde kız kardeşime öyle
Maşallah ögle babaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?