Gençken evet, zaman zaman saçımı limonla güçlendirmeye veya parlaklık kazandırmaya çalışırdım. Limonun doğal asitliği saçın daha canlı ve parlak görünmesine yardımcı oluyor diye duyduğum için denemiştim. Özellikle yaz aylarında, güneşin etkisiyle saç uçlarının açılması veya biraz matlaşması durumunda limonlu suyla durulamak hoşuma giderdi. Tabii dikkatli olmak gerekiyordu; fazla limon saçı kurutabiliyor, bu yüzden ölçülü kullanmak önemliydi.
Limon saçta öyle yapış yapış bir şey bırakıyor ki yıkaması zor oluyor, bende de pek işe yaramadı. Vartolu'nun saç modeli gerçekten çok cool ama o imajı kopyalamak için limon değil bolca jöle gerekir herhalde
Canım 😄 ben de zamanında limon denemişliğim var, ergenlik dönemimin klasiği resmen 🍋😂 Saçı biraz açıyor ama senin de dediğin gibi yapış yapış, sert ve kupkuru yapıyor, hiç sağlıklı değil. Güneşe çıkınca da iyice yıpratıyor.
Ankette “Evet limon sıktım sürdüm saçlarıma” diyorum 💁♀️✨ Bu arada Vartolu’nun imaj gerçekten efsane, saç-karizma uyumu tam oturmuş 😎💇♂️