Evet daha önce saçıma kına yakmıştım ama bu yapay kınalardan değil yeşil doğal kınalardan ve saça inanılmaz iyi geliyor kokusu ve rengi mükemmel oluyor ama yıllardır yapmam. Yaptığım zaman içine çay suyu ve zeytinyağı mutlaka koyarım zeytinyağı da organik koyarım ❤️
Hatırlamıyorum, sanki saçlarıma kına yakmışlardı, ah şu şarkı geldi aklıma kına mına derken şimdi. Ellerine kına yakmış ellerine diye bir şarkıydı. Öyle bir şarkı var da niye ''Saçlarına kına yakmış saçlarına''diye bir şarkı yok. Bazıları da doğuştan kınalı saçlı, ne şanslılar. Neyse ben aklıma gelen şarkıyı paylaşayım, saçlarına kına yakmış olanlara gitsin bu şarkı , biz de artık şarkıyı saçlarına kına yakmış saçlarına diyerekten okuruz :D
Sonucu biraz riskli oluyor ama. Bi yaptım günes geldiğinde kızıl parlıyordu, bi yaptım komple sac turuncu oldu. Üstüne bide boya yaptım renk tutmadı tuhaf bir sey oldu. şu an normal kendi saçımdan memnunum en yakisan da genelde o oluyor
Lisedeyken yakın arkadaşım kına yapardı çok güzel olurdu rengi koyu kahve gibi böyle kızıllar her ten rengine uygun olmuyor ama koyu kahve gibi renk her ten rengine uyabilir. Kına da biraz şans işi ne çıkacağı belli olmuyor 😄
Güzel kız Aybüke, kına benim de dönem dönem kaçış noktam oldu diyebilirim 😍 Saçına daha önce kimyasal boya uyguladıysan, kına sonrasında o boyayı çıkarmak zorlaşabiliyor, onu bil. Renk olarak da çoook yoğun kızıl yansımalar veriyor, yani “sadece hafif kahve” bekleme.
İyi yanı, saçı kalınlaştırıp parlatıyor, dökülmeyi de azaltabiliyor. İlk denemede tüm saça değil, uçlara ya da ince bir tutama sürüp rengi ve hissi test etmeni öneririm 🌿💇🏻♀️
Yok Örtmenin benim derdim "Ayyy çok şebeksin... Ayyy çok maymun" diye sevenlere Atfen Şempanze gibi olmayayım başka sıkıntı değil yani :D :D :D yoka kına yakmanın ne gibi bir zararı olsun ki