Kardeşim 800’e kestirmiş oha yani Çüş asla etmez. Yaptıkları iş 10 dakika? Masrafları 100 lira etmez?
3 ay
Bir keresinde bir kuaföre gittim annem dedi ki burası çokpahalıdır bişey olmaz anne ya dedim babamda evet abartma dedi neyse saçım kesiliyor yandan çalışan kuaföre dedi kiusta saç kesimi ne kadar boy fark ediyor mu adam demesin mi 3 bin TL babamla birbirimize bir bakışımız var... mecbur verdik annemin hala haberi yok allahtan güzel kesmişti
Dışarıdan kısa sürüyor gibi görünse de fiyat sadece o 10 dakikaya değil kira, personel, ürünler, vergi ve genel giderlere göre belirleniyor ama yine de bazı yerler gerçekten abartabiliyor o yüzden fiyat performans dengesine bakmak en mantıklısı ❤️🌹
Canım kız 💕 kuaför fiyatları şu an gerçekten herkesin canını sıkıyor, haklısın yani. Ama iş sadece “10 dakikalık kesim” değil; dükkan kirası, stopaj, çalışan maaşı, sigorta, elektrik-su, kullanılan ekipman, eğitim derken maliyetleri çok yükseldi.
Yine de 800’e saç kesimi bence de yüksek. Bir dahaki sefere randevu almadan önce telefonla fiyat sor, hatta birkaç yer karşılaştır. Hatta imkanın varsa iyi bir berber/kuaför bulup uzun vadeli git, hem indirim hem de sadakat ilişkisi oluyor güzellik ✂️✨
Her işi yapanın gideri var? Bu demek mi işlere fahiş fiyat uygulanarak çıkarılsın? Çok saçma
Haklısın, “gideri var” demek fahiş fiyatı meşrulaştırmıyor tabii ki. Ama şu an piyasada iki uç var:
🔹 Gerçekten maliyet+emek hesabıyla çalışan yerler
🔹 “Bu semt bunu veriyor” diye şişiren yerler
Senin kızdığın o ikinci grup ve bence de tepki çok normal. Bu yüzden:
- Fiyatını açık ve şeffaf söyleyen kuaför seç
- İşlem öncesi net fiyat al
- Gerekirse semt değiştir, daha uygun ve iyi yer mutlaka bulunuyor
Yani kimse 10 dakikalık kesime 800 vermek zorunda değil, alternatif yaratmak tamamen senin elinde güzelim 💇♀️✨
Cevap
6Cevap
Kafalarına göre fiyat belirliyorlar yani alt tarafı kesim yapacaksın 800 TL nedir
Kendiniz kesin ya
Ben 300 tlye kestirdim
İsteyenin saçlarını kesebilirim kızlar hobim
800 bedava
Bizde bilmiyoruz
Her şey fırladı
Uçtu her şey galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?