Arklarım selam aksamdan beri evde gizlice ağliyorum siyah boyalı saclarımı koyu kahve yapalım uclarada ısıltı atalım diye gittiğim kuaför sacımı kızıllı turunculu 45 yaş teyze sacı yaptı aynaya bile bakamıyorum kızlar sacımı evde hemen koyu kahve yapsam tutar mı ya da kuaföre tekrar gitsem parasız düzeltir mi cünkü bütün paramı aldı kan emici herif birde daha önceden basına böyle bir sey gelen var mı yalvarırım moral verinnn
Güncellemeler
+1 yıl
Selam bugün kuaföre gidip begenmediğimi söyledim ücretsiz düzeltti yine tam istediğim gibi değil fakat insan icine cıkılabilir en azındann
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kuaför var bir de kuaförcülük oynayanlar var.. İzmir de misin?
Maalesef doğudayım zaten doğru dürüst kuaför yok bu da tercih edilen bir kuaför diye gidiyim dedim hem paramdan oldum hem sacımdan moralim cok bozuk
Geçmiş olsun
E sen beceriksiz birine denk gelmişsin iyiyce araştır düzgün birine gidiver düzeltilebilir ağlamana hiç gerek yok
Hayır yasadıgım şehrin sayılı kuaförlerinden ama beceremedi işte tekrar baska bir yere gitmeye ise param yok
Hmm canım kötü olmuş bence git ortalığı birbirine kat düzeltmek zorunda düzeltecek de
Kuafore gıt ve ıstedıgın sacın olmadıgını soyle tekrardan yapsın yapmak zorunda yapmassada sıkayet edebılırsın
Parasız yapmaz gibime geliyo cok paragöz bi kuaför
Yapmassa kendınde boyuyabılırsın kahvrengı mı ıstıyorsun ama o kuaforu sıkayet et kesınlıkle
Evet kahve istiyorum ama sacımda turunculuk ve kızıllık var hangi tonuyla boyayacağımı bilmiyorum birde nereye sikayet edebilirim
Kuaforler odasına sanırım googleden baksana birde saçın içinde youtubeden videolara bakıp yardım alabilirsin
Sakın birdaha gitme sacını daha da mahveder. Kendın koyuya boya
Bu anlattıgım renge cikolata kahve tonu kapatır mı
5.1 atarsın
Küllü tonlar mı kapatır yanii
Evet küllü at
Tamamdır tesekkürler
sende suratını mahvet
Ayı giibi herif mahvedemem
Geçmiş olsun canım😲