Güncellemeler
+1 yıl
Herkese teşekkür ederim ve umarım gününüz güzel geçer 🤗
Güncellemeler
1 yıl
Lan amma yorum sağolun aşklar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uyumadan önce annem örmüştü ☺️

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Evet çok yakışmış :)
çok güzel olmuş. lisede sevdiğim kız da böyle şeyler yapardı ve gelir bana sorardı nasıl olmuş mu diye bi an aklıma o geldi
😔🥹
:/
rica ederiz sayende günümüz güzel geçecek zaten :)
Tatlı minik kız çocukları gibi olmuşsun. Bu sen değilsin. Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol 😂
😂 aşk olsun ne demek istiyorsun ben tatlı değil miyim 😂
Dışın mı için mi?
Hepsi eğdşwdğle
Dışarıdan tatlı görüne bilirsin. Lakin yemezlerrrrr😂
🥹
Ay çok duyguluuuuu
birey büyümüş
Ne güzel velet gözüyle bakıyordum sana
Niye kendini güzel gosteriyorsun
😂😂
Sen kaç yaşındasın
23 yaşındayım...
Ben 19 😂 niye velet diyorsun
Olsun Veletsin dahaa
Daha yuzu taze gosteriyorsun
Diğer saçlar neden yanda biraz garip duruyor
Katli kesimim var cikmislar
Onlarıda ayrı ayrı örseydin 😅
😂😂😂 ay kız komik fikir
Ben öyle yapıyorum arada benimde çıkıyor saçım kıvır kıvır oluyor güzel duruyor
Çok tatlı duruyor. Sort dekoltenle şahane kombin olmuş şaçların. Neyle yıkıyorsun saçlarını
Merhaba teşekkür ederim ☺️ dove ultra care açık mavi şişeli şampuanı kullanıyorum ve krem olarwk kerastase nutritive
Yumuşak pürüzsüz saçların var. Çok güzel ilgileniyorsun. Herşeyde böyle misin?
Bilmem ki bakım yapıyorum ama dışarda çok dikkatsizim kedilerim hep çizer birde hep bir yerlerimi vururum morarıklarım vardır 😂 sen nasılsın peki
Mahalledeki kedilerin hepsinin Tırnaklarını keserim onların. Hepsini doyasıya sev. Ben de bazen çarparım Koca alanda yer yokmuş gibi geçerken omzum çarpar. Jajaja bugün ayrı daha da yüksek enerjim var. Yarım ay bana yarıyor. Dolunay yaklaşıyor uluma zamanı geliyor ondan heral 🤣 mahalledeki itlerle konuşmalıyım akşam jajajaja şimdi uçuşa çıkıyorum. Hava güzel. Sizin orada nasıl?
🐺 auuuu ağwşwğwlwğw ben sizin türden değilim herhalde son günlerde çok uykuluyum güzel uçuşlar dilerim! Burada hava güzel ilk bahar havası gibi durgun ılık 🤗
Ajajajjaa auuuuuuuuuuu var sende ışık görüyorum. Gönlün zengin. Ilık Bahar havası seni mayıştırıyor olmalı. Ben de olsam öyle olabilir. Çimlerin üstünde kestirip uyumak çok tatlı bir şey. Ağaç gölgesi olacak o ılık rüzgar biraz soğuk gelir. Offffff 😋 keyfini biliyorsun. Halen spora gidiyor musun?
Aşko ben ve spor hiç uyumlu değiliz😂 ama yoga dersleri almayı düşünüyorum grup derslerini daha çok seviyorum ve canım çekti şimdi çimenlerfe uzanmak vardı! Acaba gitsem mi birazdan köpüşümle ahahaha
Bıraktın yani jajaja ilk ders senin sonun olmuş 🤣 yogayı bile birilerinin zoruyla yapmaya çalışıyor gibisin. Evinin çivarında ağaçlar var diye hatırlıyorum. Çimde vardır uzan boylu boyunca. Senin kedilerin vardı. Bir de köpek mi aldın?
Kendi zorumla😔🥹 sporsuz yaşamak istemiyorum ama spor sevmiyorum ğwlwwleöüeöe ve köpüşüm 7 senedir vardı zaten 🤗 ekstra 3 kedim daha oldu ve 2 sultan papağınım senin uçuşun nasıl geçti?
Ev ev değil hayvanat bahçesi olmuş. Yanına 2 zürefa bir tane zebra bir tane Panter de al. 40 yaşına geçmiş aşka küsüp kendini hayvanlara adıyanlara dönmüşsün. Jajajaja uçuşa çıkmadım. Iptal oldu. Çarşıya motorun bakıma soktum. Berber gördüm. Bir de traş olayım bari dedim. Sonrada denize giderim. Biraz yüzer, sonra koşuya çıkarım işte. Belli olmaz ama 😂
😂😂 ben aşka hiç kapıyı açmadım tüm sevgimi bana zarwr vermeyecek şeylere verdim hayvanlarrrr belki zürafamda olur bir gün😂 yeni traş olman güzel ferahlatır çok enerjiksin ben asla yaptıklarını bir güne sığdıramam evcimenim ben wpwwldğwş
Kediyi seviyorum patisiyle dizime atlayıp, bacağımı kanattı. Bu zarar değil mi. Tuttum onu beni kanlar içinde bıraktın. Issırıcam seni deyip ıssırdım ben de onu. Miyav Miyav diyor. Yok ya öyle tırnapını geçirmek nasıl mış. Oda gördü. Iyice de öpüp kokladım ıssssss 🤣 jajajaaj
Kapı kapalı olunca böyle oluyor haklısın. Zürefa da çok büyük sorumluluk istiyor ama. Afrika ya tatile gidelim. Sevip gelsek daha iyi bence 🤣
Ferahlatıcıydı. Denize de girdim. Biraz dalıp balıkları izledim. Belki gelir Ben de vururum. Akşam yemeğim çıkar dedim ama yok. Istediğim büyüklükte değillerdi
Ben de evcimenim. Dünya evim 🥰 senin sevgilin yok muydu. Geçen gün buluşucam diyordun?
Benlik değildi ayrıldım ahahaha ve olur afrikaya safariye gitmek çocukluk hayalim 😂🤗 şu an ehliyet sınavım için çalışıyorum cuma günü sınavım var sen hangi balıkları gördün bakalım?
Çocukluk Hayalini yaşayalım ben de istiyorum. Safari yapmak. Aslan severiz. 🤣 Parkları dolaşırız jajaja zanzibara gideriz oralarda tanıdıklar da var. Piraña avlarız. Bol bol balık ürünleri yeriz. Protein zehirlenmesi yaşarız 🤣Yüzerken çupra, aslan balığı, orfoz, baraküda gördüm. Zıpkını sıkmaya değmezdi. Araba ehliyeti alacaksın yani. El freni çekerek drift yapıp park et. Tozu dumana kat. Yi huuu uuuu jajaa
Önlerden başlayıp balık sırtı Örseydi daha tatlı olurdu
uyumak için bu rahat olur diye düşünmüştüm yoksa annem onuda çok iyi yapar
El becerisi var galiba annenin eğer güzel örgüler yapabiliyorsa yazın bu sıcakta en mantıklısı örgü
zaten güzel kızsın. her şey yakışır.. evine çıkamadın hâlâ?
29unda anahtarları anca vericekler ve teşekkür ederim
Herkes yakıştırmışta ben pek beğenemedim. Adını bilmiyorum ama salaş bi şekilde saçı toplayıp önden 1 perçem çıkartıyolar öyle daha tatlı dururdu bence
Onu dışarı çıkarken yaparım aıahajaj
Giyim tarzında çok soft bi vibe veriyor yakışaçağından eminim :)
Guzel duruyor biraz daha düzgün örsen daha iyi olabilirdi
Güzel olmuş internet den bazı videolara bak istersen orada çok güzel örme şekilleri var
Cok tatli olmus. Adini italya diye okudum djxjdjxjdjxxj
çilekeş anam geldi hatırıma.. bu tür örülmüş saçları görünce merhamet seviyem pik yapıyor, üzülüyorum
Aynayı halen temizlememiş pasaklı
Dün temizledim😔
Lekeler duruyor otur sıfır
Yakışmış güzel olmuş bak 😇
Teşekkür ederimm
çok güzel yakışmış aşkooo 💅💝💘💖💗💞💕💓🩷
Teşekkür ederim bebiş💖🫶
ne tatlı şeysin sen öyle. senin sütyeninin kopçasını ağzımla açarım ben...
Annelerin elinin değdiği her şey çok güzel oluyor 💖
Çok yakışmış evlenince saçlarını kocan örer
Yaw düşman başına benden uzak olsun koca
Sen erkek düşmanımısın
Evet
Güzel görünüyor
Güzel olmuş ama ucu fazla mı kalmış
çok güzel olmuş tatlım
Bayıldımm çok yakışmış 😍
Normal. Sen güzelsin ama
Çok güzel olmus
Biraz yamulmuş ama sana baya yakışmış
yakışmış fenoluk için tebrik
Uwuuuu çok yakışmışkinee
Aferin bunu yapamayanlarda var..
Güzel olmuş.
Aa bir başka çerkes selam! Ahaa
Selam. 😊 Bir başka derken?
Anne tarafım 😂
Hımm. Ne güzel, yemekleri coşturuyordur o zaman. 😊
kültürü pek bilmiyorum ama annemin yemekleri her zaman güzeldir
Psıhalive, welibak, gubâte, şıps-bâsta... Bunları yapıyordur o zaman. Ya da ismi değişik olabilir. 😊
Bazıları tanıdık geldi ama annem daha çok boşnak mutfağını takip ediyor çünkğ babam boşnak
İki mutfak da meşhur, şanslısın. 😊
🤗 öyleyim sanırım
Kesinlikle. 👍
Baya guzel rengide cok tatli
🥰
Güzel olmuş 🧿
Teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
Krielde.. güzel örmüşsün
Kenarlari hoş olmamamis
ama onlar kısa örgüye girmedi katlı kesimim vad
Onden nasil duruyor bilemem tabi
Önden güzel
Goremediğimden bilemem
Çok güzel, çokta yakışmış hayırlı olsun.
Bebek gibi olmuşsun 🙂
yakışmış böyle kullan hep
Saçın da güzel, sütyenin de
😂 sağol
Asıl ben tesekkur ederım
Iyi guzel. Zayifsin bu arada
Teşekkür ederim
Aaa çok güzel olmus
Sirt dekolten tatli
cog guzrl
Yakışmış
Çok güzel