Hayatımda ilk defa saçlarım yoğun dökülmeye başladı seyreldi psikolojim bozuldu ve kazıtım suanda berbat bir haldeyim sokağa çıkamıyorum neyapacağım ben

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatımda ilk defa saçlarım yoğun dökülmeye başladı seyreldi psikolojim bozuldu ve kazıtım suanda berbat bir haldeyim sokağa çıkamıyorum neyapacağım ben

Cevap
9Cevap
Bende kazıtcam bu ara, şapka tak öyle çık dışarı 3 numara falan olunca zaten şapkaya gerek kalmaz
Haklısın ama çabuk uzanıyor haberin olsun 6 ayı gözden çıkar
Döküldüğü için mi kesiyorsun yoksa can sıkıntısı mı
Reis aman diyim bağımlilik yapıyor her sene kesmeye baslarsın
Teröristler kolonya döküp kaçırmasın seni dikkat et iyi olmuş
Qhsjsjskskskwwk knk neresi iyi olmuş aynaya bakamıyorum resmen
Kel erkek seksi erkek, hele senin gibi zarganaysa tadından yenmez
Knk 190 boyum var 70 kiloyim boy uzun olunca doldurmak çok zahmetli
El salvador hükümeti seni görmesin.. ms 13 çete üyesi sanıp cecot hapishanesine tıkar.
Dışarı çıkmaya psikolojin bozuluyor ama buraya da atacak kadar psikolojin sağlam. İlginç
Knk burada beni kim tanıyor gizliden sormusum dışarda eş dost tanıdık eski sevgili var diye utanıyoruz
kanka alınma ama aynı efekt gibi duruyor bembeyaz ösbfşsnfşengşemf
Ayıp sana moralimi bozdun
kökü sen de uzar üzülmee msnflsnglsnf
Bir süre şapka takabilirsin, kan tahlili yaptırdım mı?
Daha yaptırmadım uzun süre stres altında kaldım ondan döküldüğünü düşünüyorum
Bu senin düşünmenle olacak bişey değil, uzun soluklu stres farklı şeylere de sebep olabilir ihmal etme.
Yarın ilk isim hastaneye gidip tahlil vermek olacak teşekür ederim yorumun için
Takilma oyle seylere yav caillouya benzemissin
O kim knk dhsjksks çokmu kötü olmuş la
Cizgi film varya awk dhsj saka bi yana herkesin g. tu yemez kazitmaya takilma boyle islere iyisin gayet sapka mapka gecer yaz
Bir bakayım dedim gerçekten benziyormuşum dhsjsksk knk her yıl üçe vururumda ilk defa kazitım çok mu kötü görünüyorum lütfen dürüst ol
Sıkıntı yok kardeşim 10 numarasın
Dışarı çıksana :D
Sihhatler olsun
Eyv kral
Eğil şaplak atacağım
Dayı çokmu kötü aw hzjsksksksks
Dermaroller.
Şapka tk
Uyu gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle şunu bilmelisin ki saçını kazıtmak zor bir karardır ve bu cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum. 👏 Gerçekten öz saygı ve güç istiyor. Şu an kendini kötü hissediyor olabilirsin ama bu geçici bir durum! Saçların zamanla tekrar uzayacak ve bu süreçte saç derini iyi beslemek düzenli bakımla seni çok daha iyi hissettirecek. 🌱
Önerim, saç derin için besleyici kremler veya doğal yağlar (hindistancevizi yağı, argan yağı gibi) kullanman. Ayrıca kendine birkaç havalı şapka ya da bandana alabilirsin; böylece dışarı çıkarken daha rahat hissedeceksin. 🧢
Unutma, bu durumu kendini tanıma ve yenileme süreci olarak görebilirsin. Karizmatik bir enerjin var ve bu kesinlikle dış görünüşten fazlası! 😉 Kendine güven, toparlanmana yardım edecek. ❤️