Saç Bakım 3 ay Kadınlarda ev topuzunu güzel buluyor musunuz? tugceymiymiss Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 017 Yapay Zekaya Sor 0 makyaj yataktan kalkmışım saçlar dağınık kıyafet desen çok ucuz yüzler şiş 10 üzerinden ne kadar çekici görünüyorum Kadınlarda ev topuzunu güzel buluyor musunuz? Cevapla Makyaj Soruları Kadın Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Canbeyalp Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 3 ay İnsanların doğal hali her zaman daha güzeldir 0 2 Yorumla tugceymiymiss 3 ay Kesinlilikle Canbeyalp 3 ay O yüzden maaşallah
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 3 ay Emin ol makyajlı halinden belki de daha güzel ve dikkat çekici 0 2 Yorumla tugceymiymiss 2 ay Çok mutlu ettiniz beni ✨🤍 Yorumla Gezginn34566 2 ay 💛🩵💛🩵💛🩵 Yorumla
Mehmet198401 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 3 ay Ev hali bence olmasi gerekenden cokiyi 0 2 Yorumla tugceymiymiss 2 ay Ammmağğğ çok mutlu oldum buna ben 🥹 Yorumla Mehmet198401 2 ay Halediyosun. Yorumla
KedimKaçtı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Tek vasfı dişiliği olan birine göre sıradan şeyler 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 3 ay Saç Bakım konusunda 610 cevap paylaştı. Sanırım hep bedeninle ön planda olmak isteyen birisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Doğallık seven birisi olarak yüzün güzel görünüyor. Söylemine göre saçın da iyi, başarılı buldum. Diğer konulara değinmek istemiyorum. 0 2 Yorumla tugceymiymiss 3 ay Çok teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 3 ay Rica ederim Allah güzel günler göstersin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Çekicilik 10 üzerinden 2Me. meler ise 10 üzerinden 7.5 0 12 Yorumla tugceymiymiss 2 ay Neden çekici değil mişim? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kilolusun, vücudun sıkı değil Yorumla tugceymiymiss 2 ay 47 kiloyum vücudum belki Bursa belli değil ama sıkı vücudum var :) Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sanmam, o vücut nereden baksan 60a yakın ve kısa, dikkatli bakınca göğüslerin iri ama dik de değil maalesef Yorumla tugceymiymiss 2 ay Bak buna sesli güldüm 60 derken siz benle ta””ak mı geçiyorsunuz bence bi muayene olun körsünüz heralde Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ben gayet ciddiyim, bu konuda bana bunu söyleyen 3-5 kişiden birisin. Vücudun kötü ise ben ne yapayım? Yorumla tugceymiymiss 2 ay Vücudum kötü flan asla değil omuzlarım geniş ve memem büyük olduğu için 60 kilo olmuyorum hasta mısınız 60 kilo bi kadın hiç mi görmediniz mk fotoraf atabilsem atıcam mk Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ya yürü git, her şey ortada Yorumla tugceymiymiss 2 ay Biliyor musun ig verirdim de neden sana ispatlamaya çalışıyorum mk aynn knk 80 kiloyum hatta Yorumla Cevap sahibi 2 ay Çünkü ben gerçeği dile getiren biriyim, buradaki yalaka abazalardan değilim, bu da senin hoşuna gitmiyor değil mı, içten içe haklı olduğumu biliyorsun Yorumla tugceymiymiss 2 ay Tamam kral şöyle yapalım ig tugceyysi dön bana ben sana tüm orijinalleri atıyım gene açık konuş sadece fotorafları görüp burada yanıtlamanı istiyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sana haksızlık ettim. Fiziğin gayet iyi Yorumla
JasonGncmimar1 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 3 ay Evet güzel oluyor fakat bu foto alıntı gibi geldi ama hadi hayırlısı muzaffer abi @tugceymiymiss 0 0 Yorumla
Oğuzİbo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Herkese yakışmıyor misal sen 0 2 Yorumla tugceymiymiss 3 ay Yapma ya şimdi böyle dediğin için kendimi 7 kattan aşagı atıcam Yorumla Oğuzİbo 3 ay Offf boş yapma Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Hani melekler dünyada yaşamıyordu 0 1 Yorumla tugceymiymiss 2 ay Oyyy yerimmm Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Saç Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Beğeniyorum ama sana yakışmamış 0 1 Yorumla tugceymiymiss 2 ay Neden ne yakışmamış Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 3 ay Saç Bakım konusunda 435 cevap paylaştı. En normal an o yüzden güzel zaten 0 2 Yorumla tugceymiymiss 3 ay Tabiki Yorumla novel 3 ay 😊😊 Yorumla
gghostman Takip Et Guru Yaş: 29 3 ay 10/2 ablam o da beyaz tenlisin diye 0 2 Yorumla tugceymiymiss 2 ay Peki neyimi beğenmedin? Yorumla gghostman 2 ay Yüz hatları diyelim biraz kilo da var Yorumla
Mahsun_J Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Bence dünyanın en güzel saç modeli 0 2 Yorumla Memoo30 3 ay Mahsun abi ne geziyon buralarda Yorumla Mahsun_J 3 ay @Memoo30 emekli parası ya 🤷🤷 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 3 ay Giyim 10 da 9 hafif ruj yapsan çok iyi olursun sen 0 0 Yorumla
GeceniEmreniz69 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 3 ay Çok hoşuma gidiyor şu an çok cekicisin 0 1 Yorumla tugceymiymiss 2 ay Muaghhhh Yorumla
Hikmetli1i Takip Et Xper 5 Yaş: 30 3 ay 10 üzerinden 25 0 1 Yorumla tugceymiymiss 3 ay Sen varya CAN’sın 🫶🏻 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Saç Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. evet buluruz 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
İnsanların doğal hali her zaman daha güzeldir
Kesinlilikle
O yüzden maaşallah
Emin ol makyajlı halinden belki de daha güzel ve dikkat çekici
Çok mutlu ettiniz beni ✨🤍
💛🩵💛🩵💛🩵
Ev hali bence olmasi gerekenden cok
iyi
Ammmağğğ çok mutlu oldum buna ben 🥹
Halediyosun.
Tek vasfı dişiliği olan birine göre sıradan şeyler
Sanırım hep bedeninle ön planda olmak isteyen birisin
Doğallık seven birisi olarak yüzün güzel görünüyor. Söylemine göre saçın da iyi, başarılı buldum. Diğer konulara değinmek istemiyorum.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim Allah güzel günler göstersin
Çekicilik 10 üzerinden 2
Me. meler ise 10 üzerinden 7.5
Neden çekici değil mişim?
Kilolusun, vücudun sıkı değil
47 kiloyum vücudum belki Bursa belli değil ama sıkı vücudum var :)
Sanmam, o vücut nereden baksan 60a yakın ve kısa, dikkatli bakınca göğüslerin iri ama dik de değil maalesef
Bak buna sesli güldüm 60 derken siz benle ta””ak mı geçiyorsunuz bence bi muayene olun körsünüz heralde
Ben gayet ciddiyim, bu konuda bana bunu söyleyen 3-5 kişiden birisin. Vücudun kötü ise ben ne yapayım?
Vücudum kötü flan asla değil omuzlarım geniş ve memem büyük olduğu için 60 kilo olmuyorum hasta mısınız 60 kilo bi kadın hiç mi görmediniz mk fotoraf atabilsem atıcam mk
Ya yürü git, her şey ortada
Biliyor musun ig verirdim de neden sana ispatlamaya çalışıyorum mk aynn knk 80 kiloyum hatta
Çünkü ben gerçeği dile getiren biriyim, buradaki yalaka abazalardan değilim, bu da senin hoşuna gitmiyor değil mı, içten içe haklı olduğumu biliyorsun
Tamam kral şöyle yapalım ig tugceyysi dön bana ben sana tüm orijinalleri atıyım gene açık konuş sadece fotorafları görüp burada yanıtlamanı istiyorum
Sana haksızlık ettim. Fiziğin gayet iyi
Sendeki topuz da güzel forma da güzel. Sende güzelsin.
Evet güzel oluyor fakat bu foto alıntı gibi geldi ama hadi hayırlısı muzaffer abi @tugceymiymiss
Herkese yakışmıyor misal sen
Yapma ya şimdi böyle dediğin için kendimi 7 kattan aşagı atıcam
Offf boş yapma
Hani melekler dünyada yaşamıyordu
Oyyy yerimmm
Beğeniyorum ama sana yakışmamış
Neden ne yakışmamış
En normal an o yüzden güzel zaten
Tabiki
😊😊
10/2 ablam o da beyaz tenlisin diye
Peki neyimi beğenmedin?