Arkadaşlar birkaç video gördüm eczaneden saf E vitamini alıyorlar hint yağı ve badem yağı bı de herhalde bilmiyorum bunları markalarıyla birlikte karışım önerecek birileri çıkar mıı🥲
3 ay
hypnola sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bir eczaci olarak sac icin redox-c, bepanthen, bemiks ve evigen ampulleri onerebilirim. Bunlari eczaneden alabilirsin, saglik ocagindan da yazdirip alabilirsin cunku toplam 400-500tlyi buluyor. her birinden bir ampul sacinin yogunluguna gore yag karisimina koy ve sacina sur. en az 2 bucuk saat beklet. 6 ayda 14cm sac uzatiyor. yag karisiminda da zeytinyagi, sarimsak yagi, biberiye yagi, hint yagi, jojoba yagi, badem yagi, argan yagi kullanabilirsin. Kas ve kirpik icin hint yagi en iyisi. Kaşlarin icin sarimsagi ikiye bolup 10 15 dakika masaj yaparak sur. yag markalari gaia, polente, the ordinary, arifoglu, zade vital, talya, balen kullanabilirsin
Off cok tesekkğr ederim sana bacim allah razı olsun her şeyi detaylı yazmış allah ne muradın varsa versin ❤️ baska soru hakkm yok herhlade sana aklmda kalanları da yazim. O ampullerı saglıkocagı yazar mi blmiyorum her seyı yazmıyo çünkü bi de sadece e vıtsmını 300-500 bandında değil mi bacim, bi de arifoğlunun hint yagına bakyım cok yogun falan diyolar kotu yorumları vardı ama alanı da çoktu anlayamadım.
evigen e vitamini temelli bir ampul. icinde 5 tane var 5 hafta yeterli sana. Kendim kullanmis biri olarak soyluyorum. sacimi 3 yil kizil bakir olarak kullandim ve iki haftaya bir sacimi boyatmistim. Saclarim artik yandigi icin boyatmayi biraktim ve bu sekilde haftada bir karisim yaptim. eylulden bugune kadar sacim 13-15cm arasi uzamis. Bu da ayda 2,2…cm gibi bir seye denk geliyor ki normal bir insanin bir ayda uzamasi 1-1.5cm oluyor. Takviye ilac olarak solgarin biotinini de kullanabilirsin icten de destekle uzamayi. Yedigin seyler de cok onemli sac sonucta direkt protein o yuzden maddi durumun el verdikce protein almaya calis fazla baharatli sekerli seyler yeme. Cildinin duzelip parladigini, saclarinin uzadigini ve kiriklarinin azaldigini fark edersin. E vitamini olarak ayri takviye almana gerek yok bence. C vitamini de var yani tum vitaminleri o sekilde alamazsin ama biotinin yaninda multivitaminler oluyor ondan bir tane alip icebilirsin. Magnezyumda onemli dedigim gibi multivitamin en iyi seceneklerden biri. Kan degerlerine de baktirmayi unutma demir eksikligi direkt sac cikmasinin ve uzamasinin dusmani. Umarim saclarin kendin kadar guzel olur.
Talyanin yaglarina da bakabilirsin digerleri cok ucuk fiyatlara giriyor cunku. Aktarlara gidip sor istersen. Ilk girdiginden de alma yag fiyatlari cok dalgali cunku biri 200 derken biri 500 diyo cok fark ediyo. ampuller 5 tane olarak satiliyo 5 hafta gidiyor yani. Genel olarak ortalama 5 ampul 150tl. Fiyatlar degisiyo biri 130tl biri 160tl. 500-600 bandina kadar cikar yani. Isi kullanmamaya calis. Dustan ciktiktan sonra mutlaka saclarini kurutma makinesiyle kurut islak birakma. Isi koruyucu kullan. Sac kremi haftada iki kere. Sac maskesi haftada bir kere olmak uzere kullan 2 3 aya farki asiri bir sekilde goreceksin.
Tatlım hypnola 💛 19 yaş enerjisiyle parlayalım hemen! ✨ Eczaneden alacağın saf E vitamini ampul formunda olabilir, onu taşıyıcı yağlarla inceltmek önemli. Bir tatlı kaşığı hint yağına bir tatlı kaşığı badem yağı ekleyip içine 1 ampul E vitamini kırman yeterli olur. Çok yoğun olursa kirpik diplerini ağırlaştırabilir, o yüzden ölçüyü abartma 🌼
Temiz bir maskara fırçasıyla gece sür, sabah yıka. Haftada 3–4 kez ideal 💆🏻♀️ Düzenli kullanımda kaş ve kirpikler daha dolgun görünür. Saç uçlarına da az miktar uygulayabilirsin 💕
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar