Arkadaşlar saç için en iyi vitamin hangisi ona göre alacağım omega 3 kullanıyordum sanki biraz faydası oldu şimdide b12 alacağım sizce saçlarımda dökülme vs açılma var mı?
Hep böyleydi saç cizgim dünde sordum buraya millet hep erkek tipi dökülme dedi ama saçlarım gür yani öyle aşırı dokulmede olmuyor mevsimsel oluyor genelde
Eğer öyleyse normal genelde belirgin bir saç çizgisi olur sende de öyle sandım mevsimsel geçişlerde normal evigen ve bemix ampul var eczanelerde satılıyor ayrıca eczane yazarsa ücretsiz alabilirsin hafta bir uygulayıp 3 4 saat bekletip yıkamalısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
c vitaminleri
Eyvallah barış
Gratise git oradakilere söyle sarımsaklı şampuan vb verirler
Bioxinin var ondan alsammi acaba
Sen hepsine bir bak ona göre al bari sürü var. Kız erkek deme kızlar için olanında alabilirsin önemli olan saç çıksın.
Saçlarım gür dökülme var mı diye soruyorum işte
Erkeksi dökülme var. Yeni bir şey var onu deneyebilirsin durunun biotin sarımsak kolajen diye
Onlar kimyasal
Dökülme yok
Saç cizgim öyle
Hormonal gibi bu bi hormon testi yaptır istersen
Dökülme var mı yani
Eğer genetik olarak böyle değilseniz sağ sol önden içe girmiş baksana saç çizgisi geriye gitmiş
Hep böyleydi saç cizgim dünde sordum buraya millet hep erkek tipi dökülme dedi ama saçlarım gür yani öyle aşırı dokulmede olmuyor mevsimsel oluyor genelde
Eğer öyleyse normal genelde belirgin bir saç çizgisi olur sende de öyle sandım mevsimsel geçişlerde normal evigen ve bemix ampul var eczanelerde satılıyor ayrıca eczane yazarsa ücretsiz alabilirsin hafta bir uygulayıp 3 4 saat bekletip yıkamalısın
Evet saç cizgim böyle yani tamamen geri çekince düz duruyor ve dökülme vs yok yani bence çizgisi öyle
👍🏻👍🏻
Teşekkürler yorum için
Ne demek :))
Bu emoji üzgün emojisi gibi😄
İyi misin
Yok yahu gülen yüz
İyi o zaman 😄
Biotin çinko
Teşekkürler