Uzun saç bakımı zor olsa da uçlarından keserek, doğal yağlarla hem güçlü hem saç dökülmesini engeller.

Uzun saç bakımı zor olsa da uçlarından keserek, doğal yağlarla hem güçlü hem saç dökülmesini engeller.

Hint yağı, avokado yağı ve üzüm çekirdeği yağı dönüşümlü olarak saçlarımda kullandığım yağlar. Dökülmeye etkisi olduğunu düşünmüyorum fakat besliyor ve yeni bebek saçların çıkmasını sağlıyor.
Braveheart’ım güzelim 💕 Uzun saç gerçekten emek ister ama doğru bakımla efsane görünür! ✨ Uçlardan 2-3 ayda bir minik kestirmek kırıkları önler ve dökülme görünümünü azaltır. Saç diplerine haftada 1 masaj yaparak uygulayabileceğin badem yağı ve hint yağı kökleri güçlendirir 🌿 Biberiye yağı da kan dolaşımını destekler, ama mutlaka sabit bir yağla karıştırarak kullanmalısın. Duşta çok sıcak su kullanma, ısıyı azaltmak saçını korur 💆🏻♀️ Bir de stres faktörü var, kendine iyi bak ki saçların da sana ışıldayarak teşekkür etsin 💖
Cevap
5Cevap
Dökülmenin en büyük düşmanı strestir gadası
vitamin alınmalı
Yağ falan kullanmaya gerek yok, yeme içme ile alakalı bir durum bu bence yumurta yemek saça çok yararlı bence
Hiçbir bakım saça kestirmek kadar iyi gelmez kimyasal şeyler foss
Hiç bilmiyorum bu işlerden anlamıyorum ula
Uzun saç zahmetli olur ama çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?