Evde saç boyama gerçekten kolay mı, kuaföre gitmeden saçlarınızı boyar mısınız?

#gadasından sevgilerle 🙃
Evde saç boyama gerçekten kolay mı, kuaföre gitmeden saçlarınızı boyar mısınız?

#gadasından sevgilerle 🙃
Sadece 1 kere açtırmak icin kuafore gitmistim ondan sonra hep evde kendim boyuyorum yıllardır. İstedigim her rengi de tutturuyorum tecrubeliyim, yardim istəyənlərə edebilirim seve seve jdhdj
Evde ombre yapabilir misin mesela
Esmerim ben sarı tonları kullanmak istiyorum ama çingene dönüyorum bir ombre yakışır diye düşünüyorum ne yapsam
https://share.google/vGbZBLlecOOMSN4YS şöyle bişey gider sana sanki yuzunu görmedim ama
Yok ben gri istemiyorum sarı istiyorum daha fazla sarı değişime ihtiyacım var net bir değişime
@Jfjfjfjfjdb zaten dikkat çekicisin 😅
Dikkat çekmek istemiyorum ki. Bana iyi gelecek bir değişim istiyorum
@Jfjfjfjfjdb şimdiki Hali güzel
Şimdiki halini nerden biliyorsun
Çok bronz değilim ya hafif bazı tonlar gidiyor. Ombre de yakışır gibi hissettim dipten gelen eşit sarılar yakışmıyor uca doğru açılan renkler yakışıyor
Kolay evet. En son kendim boyadım saçlarımı siyaha. Kuaförden iyi boyuyorum tutturuyorumda. Ne gerek var dimi? Sadece sarı tonları için kuaför tercih ediyorum. O da evde yanma riski vs olmasın diye. ya da istediğim ton tutturamam belki diye. Diğer renkleri boyayabiliyorum. Kahve tonları, kızıl tonları, bakır tonları, siyah. onları boyamak basit. Hemen tutuyor saçıma zaten😄
Helal sana
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim
Ben evde iki defa boyadım saçımı. Bir kere aynı gün içinde hem açtım boyadım. Bir kere sadece boyama yaptım açma yapmadım. Kuaföre gidip binlerce lira bayinamam hiç
Aferin valla
Canım nordun_gadasi 🌸 Evde saç boyamak sanıldığı kadar zor değil ama biraz dikkat ve sabır istiyor. Özellikle komple renk değişimi yapacaksan iş karışabiliyor, ton tutturmak kolay değil. Kendi saçını sadece dip boyası ya da ton yenileme için boyuyorsan evde gayet pratik 💇🏻♀️✨ Ama açma işlemi ya da koyudan açığa geçiş gibi radikal şeylerde kuaför daha güvenli olur.
Senin saç kısa ise evde denemek daha risksiz bu arada 😉 Eldiven, zamanlama ve eşit dağıtım en kritik noktalar!
Cevap
4Cevap
Evet pratik gayet ama kutu boyalar çabuk akıyor
İlla ki akad
Boyamak kolay ama rengini tutturmak zor.
Yaa
Kadınlar boyuyor da biz erkekler herhalde zorlanırız
Biz yapamayız
Üstümüz başımız batar
Aynen
Kolay ya. Ense kulak kulak arkası ve akina vazelin surersen taşma ihtimali de dusuyo
İyiymiş
Tek renkse evet çok kolay ve kuaför gitmek yerine oldukça manıklı. ( ve de karlı)
Sen kuaföre gidiyor musun
Evet çok kolay ve daha uygun oluyor , ben hep evde kendim yapıyorum
En güzelini yapıyorsun
Teşekkür ederim 🙏🌸
Hep kendim boyamışımdır hiç kuaförde boyatmadım yılladır
Maşallah
Annem çok eski yıllarda kuföre çok giderdi ama şimdi her şeyini kendi yapıyor. İçeriği anladıktan sonra bir kaç denemede usta oluyorsun.
İyiymiş
Evet, evde saç boyama kolay.
İyi bari
Babam annemin yapıyor
İyiymiş
Çok riskli. Saçlarıma yazık
Dikkat etmek lazım
Kolay, boyamıştım iki kere 🌸
Ne güzel
Daha iki gün önce boyadım gadası 😁
Bak sen 🙃
Zor bence