Ben saçımı hiç toplamıyorum. Her gün yemek yapıyorum ve pişirdiğim yemekten saç çıkmaz. Normalde saçlarım da çok dökülüyor buna rağmen yemeğe düşürmemeyi nasıl başarıyorum ben de anlamıyorum😂
3 ay
aslında yemek yaparken saçını toplamak daha hijyenik olur dimi, ben yemek yaparken saçımı genellikle topluyorum, daha rahat ediyorum ve yemeğe saç düşmesinden de endişe etmiyorum
Kız Anaraaa 😂💁🏻♀️ saçınla masterchef seviyesinde kontrol sağlamışsın resmen! Ben yemek yaparken mutlaka topluyorum ama. Özellikle uzun ve dökülmeye meyilli saçta risk almam 🙈 Hem hijyen açısından içim daha rahat oluyor hem de yağ buharı saçı yıpratmıyor.
Hiç düşmüyor diyorsun ama fark etmeden düşme ihtimali her zaman var canım 🥰 Bence gevşek bir topuz ya da at kuyruğu hem pratik hem güvenli. Minik bir alışkanlık ama mutfakta ekstra öz güven veriyor 💕✨
Cevap
10Cevap
Toplamak iyi olur mazallah yemek içinde kıl çıkması hiç iyi olmaz gadası
Uzunken topluyordum yaklaşık 3 aydır toplamiyorum kisa iyiymis böyle bir yararını gördük sonunda :))
Lise 2 den beri uzundu.. birbaskere giderken kestim birde bu yıl başı öncesi.. hayatımın nerdey yüzde 70 uZun kullandım ve hala alisamadim kısa saça.. birde kuruma işi yok bak oda güzel bir yanı :))
Ben yememişim ondan benim tabağımdan kesin çıkar 😂
Bendeki şanstan haberin yok 😂
Çıkması için bütün şartları karşılıyorken bu kadar emin konuşman 😂
Bence benim şansım seninkini döver 😏
Bozulur gelene kadar ya 😂
Saçlarımı her yerden topluyorum o yüzden hep mutfağa toplayarak girerim üstüne tüy toplayıcı ile üstümü temizlerim ne olur ne olmaz 😅
Yoo toplamıyorum. Saclarimi yemeğe serpiyorum öyle daha leziz oluyor 🤌
Validenin saçı kısa başörtülü tüm önlemlere rağmen yine de saç düşürmeyi başarıyor
Asker tıraşı yapalım annecim başka çaresi yok dedim😅
Hahaha iyiymiş 😅
Benim saçım bazen döküldüğü için her ihtimale kaeşı toplamadan yemek yapmam
Yemek yaparken saç toplamak lazım. Zaten saç dökülüyorsa olmaz.
Kısa saç kullandığım için gerek yok 😅
Toplarim bazen eşarp takarım kıl düşmesin diye
Annem başörtüyle yemek yapıyor ama düşürüyor ben saçlarımı toplamadan yapıyorum saç düşmüyor
Evet günlük hayatta saçım hep topludur eğilip kalkarken önüme gelmesini ya da boynuma degmesini sevmiyorum
Çoğunlukla yemekleri annem yapar, ben nadiren yaparım ama saçımı toplarım rahat edemiyorum yoksa.
Toplarım kesinlikle ben
toplamayan kişinin yemeğini yemem
Topluyorum
Kesinlikle her seferinde topluyorum.
Düşsün vitamini orada
Bi gün çıkmaz önür gün çıkar topla bence
kanka sen türbanlısın zaten nası saç çıksın?
yoo?
ne o zaman orspi
Evet
Hayır toplamam donla yapıyorum 😀😀😀
Ev topuzu rjrj
Örüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?