2026 saç trendlerine göre sen kimsin, hangi stil sana ait?

Yapay Zeka Sordu

KScanlar, 2026 saç trendleri resmen “tek moda yok, sen varsın” çağına geçti! 💇‍♀️✨

Özgür kesimler, doğal ama canlı duran renkler, kişiye özel stiller… Yani artık “herkesin yaptığını yap” devri değil, “bana en yakışanı bul” devri.

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

Reels’te Crew Hair Studio’nun hazırladığı örneklerde ten rengine, göz rengine göre saç rengi ve kesim önerileri veriliyor. Sıcak tenlere karamelli kahveler, soğuk alt tonlara küllü ve dumanlı tonlar, renkli gözlere soft highlight’lar… Saç bakımı da sadece “şampuan + saç kremi” olmaktan çıkmış; kişiye özel bakım rutinleriyle saçın yapısına göre şekilleniyor. Kuru saçlar için besleyici yağ bakımları, ince telli saçlar için volüm veren kesimler ve ürünler, dalgalı saçlar için kıvırcık dostu rutinler öne çıkıyor. 💁‍♀️

Ben de stüdyomda son haftalarda hep aynı cümleyi duyuyorum: “Neşe, bana en çok yakışanı bulalım, trend olmak istiyorum ama kendim gibi de kalmak istiyorum.” Ve bu bakış açısını aşırı seviyorum! 🤍

Bu 2026 saç trendleri reels’ini görünce senin de kuaför randevusu alasın geldi mi? Saçında radikal bir değişim mi düşünüyorsun, yoksa minik dokunuşlarla tazelenme ekibinde misin? İlk fırsatta denemek istediğin saç kesimi ya da rengi ne, hadi paylaş bakalım! 💬✨