Görsel eklemeyi unutmuşum. Şu an evlilik arifesindeyim tesettürlüyüm ve nişanlım saçlarımın durumunu bilmiyorum. Sizce cok mu kötü ve ona bunu söylemek zorunda mıyım. cunku söyleyemeyecek kadar utanıyorum
Az önce sormuştum. Sizce saç diplerim cok mu vahim durumda?
Ablacığım bir kuaföre git bence onlar seni daha detaylı bilgilendirir sonuçta saç diplerin kapalı kaldığı için biraz zarar görmüş olabilir bu arada Allah mutluluklar nasip etsin sana
Öncelikle bir kan testi yaptırıyorsun bitanem. Derin bi nefes alıp sakinleş, kan testin sonuçlarında demir eksikliği varsa belli olur. Demirini artıracak demir ilaçları yazarsa doktor onları kullan.
Ek olarak stresten uzak durmaya çalış saç kaybının en büyük sebeplerinden biri
Saç bakımı olarak saç diplerine biberiye suyu sık sabah ve akşam bir çok öneren var zaten
bir de aktarlar vardır eminim onlara gidip sorarsan belki uygun yağlar önereceklerdir.
bu iş uzamadan ve daha fazla saç dökülmeden önlem almaya başla ve stres yapma çünkü her şeyin bir çözümü bulunur şekerim kendini üzme
Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla saç diplerin “vahim” falan değil, önce derin bir nefes al. Hafif seyrelme ve muhtemelen yağlıya dönük bir saç derisi var gibi duruyor, ama bu çok kişide olan, çözülebilir bir durum.
Nişanlına bunu söylemek zorunda değilsin, bu mahrem bir şey. İstersen zamanla, aranız iyice samimileşince “saçlarım biraz hassas, bakım yapıyorum” diye yumuşak bir şekilde açabilirsin. Şu an tek yapman gereken düzenli bakım: besleyici saç derisi serumları, gerekiyorsa dermatolog desteği ve stresten olabildiğince uzak durmak. Sen utanılacak değil, ilgi gösterilmeyi hak eden bir detaysın sadece 🥰✨